Viking
Viking
Extreme Purpur/Fuxia
367 kr
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Lilla

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Syntetisk

Skafthøjde :

19 cm

Skaftvidde:

32 cm

Varemærke:

Varenummer:

23318-02

Viking Extreme Purpur/FuxiaTræt af våde og kolde fødder, så snart vinteren banker på? Med Viking Extreme er der aldrig mere klager over kolde fødder. Disse vinterstøvler til børn er designet til at beskytte børns små fødder mod kulde og samtidig give maksimal komfort.

Tætte støvler med varm og blød foringDu vil hurtigt opdage, at disse vinterstøvler ikke er som almindelige støvler. De har et robust design, og i toppen af skaftet er der elastiske snørebånd, som du kan stramme for at lukke støvlerne af. Støvlerne gør, at fødderne bevarer deres varme, selv når det er minus 20 grader udenfor.

Støvler til børn, som vil legeViking Extreme giver med disse støvler børn mulighed for at lege og løbe så meget, som de overhovedet kan, selv når det sner eller regner meget. Skoene er helt vandtætte og har også en stabil og skridsikker sål. Støvlernes reflekser på hælen bevirker, at de er synlige, selv når det bliver mørkt.

Vedligeholdelse af børnestøvlerDet er nemt at få beskidte støvler. Rengør støvler som disse med varmt vand og en klud. Indersålen og foret kan tages ud, hvis du ønsker at rense dette separat.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30662 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×