Reebok Classic
Reebok Classic - F/ S Hi Black
Reebok Classic - F/ S Hi Black
Reebok Classic - F/ S Hi Black
3D
Reebok Classic
F/ S Hi Black
389 kr
(487 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd, Velcro

Varenummer:

23909-00

Reebok F/S Hi BlackReebok er et verdensberømt firma, der virkelig har øje for, hvordan man laver komfortable og stilfulde sneakers. Reebok F/S Hi Black er en meget populær model som kan bruges både i gymnastiksalen, udendørs, til fest og på kontoret. Denne lækre sneaker er lavet af blødt læder og har fine detaljer.

Blædt læderLædersneakers har mange fordele, ikke mindst fordi de med tiden former efter foden. Desuden er læder holdbart og relativt vandafvisende. Reebok Hi Black er udstyret med to velcrobånd, der forenkler af- og påtagning. Skoene har en behagelig og stødabsorberende sål, der giver dig maksimal støtte.

Den perfekte allround-skoReebok F/S Hi Black er en elegant og tidløs sneaker, der passer til næsten alt. Den sorte læder går godt til jeans eller et par høje denimshorts. Match med fordel skoene med sorte læderdetaljer i dit outfit, for eksempel et bælte eller en taske.

Pleje af Reebok-skoFor at sikre at dine Reebok F/S Hi Black holder sig flotte så længe som muligt, er det vigtigt, at du passer på dem. Fordi disse sneakers er lavet af læder, kan du bruge skoplejeprodukter såsom læderfedt, imprægnering og lignende.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

27577 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×