Reebok Classic
Reebok Classic - F/ S Hi White/Silver
Reebok Classic - F/ S Hi White/Silver
Reebok Classic - F/ S Hi White/Silver
3D

Brugerbilleder

Reebok Classic
F/ S Hi White/Silver
477 kr
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Hvid

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd, Velcro

Varenummer:

23909-01

Reebok F/S Hi White/Silver


Reebok er en virksomhed, der har produceret en lang række klassiske sneakers. Med Reebok F/S Hi White/Silver har du en stilfuld sko med en blødt og polstret skaft, der går op til anklerne. Skoene er virkelig komfortable takket være den specielle Hexalite-dæmpning. Her har du elegante og klassiske sko, der passer til sommerens og efterårets mode!

Solide sko med stil


Skoene har et ydre i læder. Dette giver dem et elegant udseende, som sammen med den hvide farve giver dem et klassiske udseende. Ydersålen er lavet af holdbart gummi, hvor mellemsålen er lavet af EVA-gummi, og i hælen har du til sidst en dæmpning, der absorberer stød, når du går.

Hvide sko er utroligt in


Få skofarver er ligeså enkle og stilrene som hvid er. Disse Reeboksko har også et cool design, der gør at de egner sig til mange forskellige stilarter. Tag et par på jeans på om efteråret eller nogle stilfulde shorts om sommeren.

Læder bør vedligeholdes


Det er altid godt at tage sig af sine lædersko, da det er et levende materiale. Dette betyder, at læderet ændrer sig med tiden, former sig efter foden og kan blive tørt og beskadiget hvis det ikke får lidt pleje. Brug skoplejemidler for at give skoene en flot glans. Skovoks kan fugte læderet, så det ikke tørrer ud.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

27577 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×