25.05.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Sorel
Sorel
Falcon M Bark
437 kr
(547 kr)
inkl. moms

Kundedata

Sorel opleves som normale i størrelsen ifølge 5992 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Brun

Ydermateriale:

Ruskind

Indvendigt materiale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

06236-00

Sorel Falcon M Bark


Her har du mildest talt en avanceret hjemmesko. Sorel er mestre i at lave sko og hjemmesko af højeste kvalitet og med en god pasform. Sorel Falcon M Bark er en hjemmesko af ægte ruskind og har en varm, blød foring af uld. Med en komfortabel fodseng af EVA-såler, kan du gå komfortabelt i hjemmeskoene hele dagen.

Varme og komfortable hjemmesko


Sorel Falcon M Bark består af mørkebrunt ruskind, en varm foring af uld og har en blød og behagelig EVA-sål, der kan tages ud. Med flotte detaljer som synlige syninger og et pænt logo på siderne af hjemmeskoen, er Falcon virkelig et must. Ulden holder godt på varmen uden at hjemmeskoene bliver svedig.

Gode på arbejdet eller derhjemme


Et dejligt par hjemmesko som disse er et glimrende valg derhjemme og på arbejdet. I stedet for at gå rundt i normale sko hele dagen, kan det være rart at skifte til disse varme og hyggelige hjemmesko. Det slanke og stilfulde design gør, at hjemmeskoen næsten minder om et par vintersko.

Tøfler som holder


Sorel laver hjemmesko af høj kvalitet og robuste materialer som uld og ruskind, og du kan nemt bære Falcon M år efter år. For at holde kvaliteten oppe, er det vigtigt, at du ikke har hjemmeskoene på udenfor. Med tiden kan det måske være rart med en vask, og her kan du bruge en mild sæbe og lunkent vand.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

Indlæg på andre sprog

J
Jalo
Oversætte
Anonymous
Oversætte
A
Anonym
Oversætte
Show more posts

28973 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK