Sorel
Sorel - Falcon M Bark
Sorel
Falcon M Bark
390 kr
(Ord. 487 kr)
Størrelseguide
Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Sorel Falcon M Bark

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Gummi

Varenummer:

06236-00

Sorel Falcon M Bark


Her har du mildest talt en avanceret hjemmesko. Sorel er mestre i at lave sko og hjemmesko af højeste kvalitet og med en god pasform. Sorel Falcon M Bark er en hjemmesko af ægte ruskind og har en varm, blød foring af uld. Med en komfortabel fodseng af EVA-såler, kan du gå komfortabelt i hjemmeskoene hele dagen.

Varme og komfortable hjemmesko


Sorel Falcon M Bark består af mørkebrunt ruskind, en varm foring af uld og har en blød og behagelig EVA-sål, der kan tages ud. Med flotte detaljer som synlige syninger og et pænt logo på siderne af hjemmeskoen, er Falcon virkelig et must. Ulden holder godt på varmen uden at hjemmeskoene bliver svedig.

Gode på arbejdet eller derhjemme


Et dejligt par hjemmesko som disse er et glimrende valg derhjemme og på arbejdet. I stedet for at gå rundt i normale sko hele dagen, kan det være rart at skifte til disse varme og hyggelige hjemmesko. Det slanke og stilfulde design gør, at hjemmeskoen næsten minder om et par vintersko.

Tøfler som holder


Sorel laver hjemmesko af høj kvalitet og robuste materialer som uld og ruskind, og du kan nemt bære Falcon M år efter år. For at holde kvaliteten oppe, er det vigtigt, at du ikke har hjemmeskoene på udenfor. Med tiden kan det måske være rart med en vask, og her kan du bruge en mild sæbe og lunkent vand.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30272 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×