Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 00:11:04
Sorel
Sorel - Falcon Rdge Shale
Sorel - Falcon Rdge Shale
Sorel - Falcon Rdge Shale
3D
Sorel
Falcon Rdge Shale
597 kr
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Grå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder, Ruskind

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

48398-00

Sorel Falcon Rdge Shale


Hvis du leder efter et par varme og behagelige tøfler er Sorel Falcon Rdge Shale et glimrende valg. For hvem ved vel bedre, hvordan man laver sko og tøfler end Sorel? Det canadiske firma har produceret varme sko til både bygningsarbejdere, udendørsentusiaster og atleter siden 1962. Med tanke på det kolde klima i Canada har Sorel godt styr på, hvordan man skaber varme og hyggelige tøfler.

Ruskind og uld


Sorel Falcon har et virkelig flot design og minder faktisk mere om en vintersko end en tøffel. Falcon er lavet af ruskind og har en varm foring af blødt uld. Sålen er meget kraftig til at være indetøfler og du får en komfortabel støtte, når du går i tøflerne. Mange kan lide at bruge Sorel Falcon på arbejde.

Flotte og varme tøfler


Sorel Falcon kan du sagtens bruge hele året og undgå frosne fødder. Selv om sommeren er det rart at have tøfler, for eksempel når du sidder i sensommersolen en aften. Takket være det stilfulde design kan du også nemt bruge tøflerne på arbejdspladsen.

Pas godt på dine Sorel


For at dine tøfler skal holde sig så flotte som muligt i lang tid, er det en god idé at lade tøflerne lufte i ny og næ. Uld har antibakterielle, lufttransporterende og fugtabsorberende egenskaber, så egentlig har tøflerne ikke brug for nogen større pleje og vedligeholdelse. Hvis du ønsker at vaske tøflerne kan du bruge en mild sæbeopløsning.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30306 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×