Jeanett hos kundeservice og alle vi andre hos Footway bliver så lykkelige, hvis du vil fortælle os, hvad du synes om os. Ris eller ros - vi tager gerne imod begge dele, så vi kan forbedre din købsoplevelse. Her får du et indblik i nogle kundeberetninger, der har gjort os ekstra stolte.


Pernille:
I gjorde det igen... Bestilling den ene dag, levering den næste. Nem, humoristisk & professionel ‘betjening’ Tak for det & på gensyn.


Sanne Sophie:
Super god side, med en god besparelse på mærkevare fodtøj. Hurtig levering og rigtig god kundeservice. Havde modtaget et par sko med en fejl på, ringede til dem og returnering dem med fejl, 2 dage senere havde jeg det nye par. Så der kommer jeg bestemt til at handle igen.


Stine:
Der er altid godt udvalg af sko til billigere priser her, men den gode service stikker altså af i forhold til andre netbutikker.


Jeanette:
Jeg har aldrig oplevet en så god kundeservice. Efter skoene var bestil havde vi dem dagen efter og alt har været meget tilfredsstillende. Jeg er også vild med hjemmesiden og den venlige måde der kommunikeres på. Og der står knus på deres brev i pakken...smiler...fantastisk! Skønt koncept! Jeg kan varmt anbefale andre at handle hos Footway...


Lone:
Mange tak for rigtig god service, hold da op jeg er imponeret over hvor hurtigt jeg modtog skoene efter de var bestilt, det har jeg aldrig oplevet andre steder før.


Lenette:
Endnu engang må jeg give jer ros for en helt fantastisk god service :)Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos jer.


Kirsten:
I har den mest positive og skønne hjemmeside jeg har oplevet. Man får bestemt stor lyst til at vende tilbage. Bare at gå indpå hjemmesiden bliver man i godt humør af.


Kiki:
I er fantastiske... Jeg vil anbefale jer til ALLE!!


Karsten:
Dejligt at handle med jer og i får kun de bedste anbefalinger fra os.


Andreas:
Jeg kendte ikke siden på forhånd, så var lidt skeptisk. Jeg bestilte dog alligevel et par støvler, da de var billigere end hos andre butikker. Ordren blev lagt onsdag middag, og torsdag eftermiddag kunne jeg afhente på leveringstedet. Jeg handler helt klart sko via Footway fremadrettet. Gode priser og ganske enkelt effektivt!.


Christina:
Tusind tak for sublim service! Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Jer og anbefaler Jer naturligvis også meget gerne til dem jeg kender. Rigtig god dag.


Lone Katrine:
Supergod kundeservice, hurtig levering og rigtig gode priser :)


Sus:
Blot at sige at det er den sjoveste og festlig mail jeg har modtaget når jeg har handlet på nettet.Jeg er meget glade for mine nye Vagabond sandaler, det er lige før at jeg sover med dem på, ha,ha.Ros til jer for hurtig levering


Gabrielle:
Jubi, jeg glæder mig til at få min pakke.Og sikke en kundeservice - fantastisk!


Jonna & Ben:
Det har været en stor fornøjelse at handle i jeres forretning.Jeg har fået lige præcis de sandaler, som jeg har eftersøgt ihele europa, det sidste halve år. Tak for det! Hele forløbet har været en god oplevelse. Hurtig behandling og hurtig levering. Det er sådan det skal være. Endnu engang tusind tak!

30045 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×