Hush Puppies
Hush Puppies
Felt Slipper BLK

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Grå, Lilla

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Syntetisk

Varemærke:

Varenummer:

51866-00

Hush Puppies Felt Slipper BLKHer har du et par virkelig klassiske herrehjemmesko i flot design. Hush Puppies Felt Slipper BLK er en komfortabel filttøffel i et skotskternet mønster. Farven er grå og tøflerne kan bæres både i hjemmet og på kontoret. Perfekt til de kølige morgener hvor gulvene er kolde.

Skønt med filtFilttøfler er vidunderlige at gå i, især disse fra Hush Puppies. Den smarte slip-on design gør det super nemt at tage dem af og på. Disse hjemmesko har en blød og relativt stødabsorberende sål, der er behagelig at gå rundt i derhjemme. Inde i hjemmeskoene er en komfortabel foring, der omfavner dine fødder på en behagelig måde.

Den klassiske tøffelHush Puppies Felt Slipper BLK er en utrolig klassisk tøffel, der passer alle stilbevidste mænd. Disse hjemmesko kan bæres hele året uden at blive for varme. Den tynde foring er lige varm nok til at holde fødderne på en behagelig temperatur. Brug dem barfodet eller med et par sokker.

Tøfler minus vedligeholdelseI modsætning til de sko du bruger udendørs har disse Hush Puppies Felt Slipper næsten ingen krav til vedligeholdelse. Fordi du bærer hjemmeskoene indendørs, er de ikke udsat for snavs og vand. Hvis du vil, kan du tørre gummisålen til tider, men generelt kræver de ingen vedligeholdelse.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30883 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×