Kavat
Kavat - Fiskeby Xc Black
Kavat - Fiskeby Xc Black
Kavat - Fiskeby Xc Black
3D

Brugerbilleder

Kavat
Fiskeby Xc Black
437 kr
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Velcro

Varenummer:

49251-00

Kavat Fiskeby Xc SortMange børn har gennem årene har taget deres første skridt i et par Kavat sko. Det svenske skofirmas vision er at lave verdens bedste børnesko, og de er virkelig kommet langt. Kavat Fiskeby Xc Black er en dejlig basketball sko i ægte læder. Skoene har mange smarte funktioner, som letter montering og på- og aftagning.

Komfortable sko i godt materialeFiskerleje er en meget populær skomodel fra Kavat. Skoene har et stilfuldt design og kommer i et flot sort læder. Hvis det skal være let at sætte på og fjerne sko, kan du blot åbne dine snørebånd sikkert ved hjælp af de to bånd af velcro. Læderet er blevet behandlet for at være både vand- og smudsafvisende.

Komfortable sko til alle børnFiskerleje Xc Black fra Kavat er et must for alle børn. Den komfortable sko giver børns fødder en behagelig støtte. Da skoene ikke har nogen varm foring gør dem ideelle til at bære hele foråret og sommeren. Sort er en stilfuld farve, der nemt fungerer godt med både diskrete og mere livlige farver.

Nem rengøringFordi børnesko har en tendens til at blive beskidte, er det er en god nyhed at vide, at Kavat Fiskeby let rengøres. Det kraftige læder kaldes for Cross Country og du kan nemt vaske skoene med vand og en mild sæbe. For bedre holdbarhed, kan du imprægnere læderet så det kan håndtere snavs og vand endnu bedre.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

29354 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×