Dr Martens
Dr Martens - Flora Chelsea Black
Dr Martens
Flora Chelsea Black
1 097 kr
Størrelseguide
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Dr Martens Flora Chelsea Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3 cm

Skafthøjde :

16 cm

Skaftvidde:

27 cm

Varenummer:

03676-00

Dr Martens Flora Chelsea Black


Dr. Martens er et engelsk selskab, der er kendt for sine klassiske og elegante lædersko. Dr Martens Flora Chelsea Black er en skomodel af den klassiske Chelseaboot. Skoene er også lavet til at holde i mange år. Vil du have en flot sko med et stilfuldt udseende, som du vil kunne bruge i lang tid, er disse noget for dig!

Materialer der holder


Dr Martens er kendt for at lave sko af høj kvalitetslæder. Dette materiale beskytter mod fugt og regn. Skoene er fremstillet på en sådan måde, at de kan klare barske forhold uden problemer. Med lidt skopleje kan du få din Dr. Martens til at holde sig flot i flere år.

Matchende sko med jeans


Skoene giver dig et pænt og velklædt udseende med det samme. Du kan med fordel kombinere dem med et par stramme jeans i en mørk farve. De er velegnet til sommer, men også til de køligere måneder.

Pas på dine støvler


Du tager bedst hånd om disse sko ved hjælp af skoplejeprodukter til læder. Gør brug af skovoks regelmæssigt for at sikre dig, at læderet forbliver blødt og bevarer sin glans. Du kan også imprægnere dine sko for at give dine Dr. Martens ekstra beskyttelse mod snavs og regn.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30399 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×