Viking
Viking
Foxy Warm Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3

Skafthøjde :

37

Skaftvidde:

44,5

Varemærke:

Varenummer:

46571-00

Viking Foxy Warm Black


Hvem er bedre til at fremstille støvler til det nordiske klima end vores naboland Norge? Viking er en virksomhed, der er kendt for sine støvler. Viking Foxy Warm Black er en stilfuld støvle med varm foring. Foret kan foldes ned som en manchet på støvlens øverste kant - en flot detalje.

Kvalitativt gummi


I 1920 startede Viking sin første gummifabrik og siden da har produktionen af førsteklasses støvler fundet sted. Det anvendte gummi er af høj kvalitet og er et såkaldt naturgummi, et mere fleksibelt materiale. For et optimalt greb har Viking Foxy en dyb mønsterstruktur i ydersålen.

Flotte og praktiske


Lær at lide regn med et par Viking Foxy støvler. Den varme foring inde i støvlen giver dig mulighed for at bruge disse støvler det meste af året. Det tidløse og elegante design betyder, at vi helst vil bruge dem hele tiden, selv når solens skinner.

Naturgummi


Viking Foxy er en støvle, der holder sin kvalitet år efter år. Eftersom støvlen er lavet af naturgummi kan vokspartikler trænge ind i gummiet. Disse danner et hvidt pulver på støvlernes overflade, som du nemt kan fjerne med en fugtig klud eller svamp.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30832 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×