Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 09:39:01
Viking
Viking - Foxy Warm Black
Viking
Foxy Warm Black
390 kr
(Ord. 487 kr)
Størrelseguide
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Viking Foxy Warm Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3

Skafthøjde :

37

Skaftvidde:

44,5

Varenummer:

46571-00

Viking Foxy Warm Black


Hvem er bedre til at fremstille støvler til det nordiske klima end vores naboland Norge? Viking er en virksomhed, der er kendt for sine støvler. Viking Foxy Warm Black er en stilfuld støvle med varm foring. Foret kan foldes ned som en manchet på støvlens øverste kant - en flot detalje.

Kvalitativt gummi


I 1920 startede Viking sin første gummifabrik og siden da har produktionen af førsteklasses støvler fundet sted. Det anvendte gummi er af høj kvalitet og er et såkaldt naturgummi, et mere fleksibelt materiale. For et optimalt greb har Viking Foxy en dyb mønsterstruktur i ydersålen.

Flotte og praktiske


Lær at lide regn med et par Viking Foxy støvler. Den varme foring inde i støvlen giver dig mulighed for at bruge disse støvler det meste af året. Det tidløse og elegante design betyder, at vi helst vil bruge dem hele tiden, selv når solens skinner.

Naturgummi


Viking Foxy er en støvle, der holder sin kvalitet år efter år. Eftersom støvlen er lavet af naturgummi kan vokspartikler trænge ind i gummiet. Disse danner et hvidt pulver på støvlernes overflade, som du nemt kan fjerne med en fugtig klud eller svamp.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30272 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×