Superfit
Superfit
Freddy Water
270 kr
(337 kr)
Loading...
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Blå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder, Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Velcro

Varenummer:

17260-06

Superfit Freddy WaterSuperfit Freddy Water er et par komfortable sandaler til børn. De er designet til at give børns små fødder god støtte, mens de føler sig godt tilpas. Hvem ved, det kunne meget vel være i disse sko, at dit barn tager sine første vaklende skridt!

Blødt ruskindslæder og meshmaterialerDisse små sandaler er lavet af flere forskellige materialer herunder ruskind og mesh. Ruskind bidrager til skoenes komfort med sin blødhed og holdbare overflade. Meshmaterialet, som du kan finde rundt om skoåbningen, bidrager til komforten ved at yde støtte og ventilere fødderne bagfra. Sandalerne har et åbent design, der gør dem ideelle til brug i foråret og sommeren.

Bekvemme til børnDet vigtigste med børnesko er, at de er gode, og de giver god støtte på alle vigtige punkter. Disse sko har både et design og en sål der understøtter og føles blød. Den smukke farve i blå passer til de fleste. Sandalerne har to remme, en over tæerne og en over anklen. Disse gør det nemt at tage skoene af og på dit barns fødder.

Rengøring af ruskindDu kan rengøre ruskind med specielle skoplejeprodukter til ruskind. Et tip er at også imprægnere dine sko, så du ikke behøver at tænke på at pleje læderet så ofte.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30800 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×