Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 10:12:25
Bagheera
Bagheera
Frost Black
437 kr
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Snørebånd

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Læder, Syntetisk

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3,5

Skafthøjde :

23

Varenummer:

47137-00

Bagheera Frost Black


Svenske Bagheera har udviklet fritidstøj og fritidssko siden begyndelsen af 80'erne. Lige siden opstarten har de stået for kvalitet og funktionalitet og har siden da opnået en så stor erfaring, at kvalitetsniveauet kun stiger år for år. Det gælder også for deres vinterstøvler med gennemtænkte funktioner, såsom lynlås i siden og solide såler, der gør, at du kommer op fra sneen og sjappet.

Funktionelle materialer


Disse børnestøvler er vinterforede og består af flere materiale, som hjælper med at holde barnets fødder varme. Den varme, syntetiske pelsforing er blød og giver en luftbarriere, der holder varmen på plads. Blandingen af læder og stof på toppen af skoene sikrer, at der er en god pasform og god varmeisolering. Gummisålen giver et godt greb og er endnu et isolerende lag mod den kolde jord.

Flotte støvler til vinterbrug


Selv børn skal have pæne sko på om vinteren, og her kommer disse varmforede støvler fra Bagheera ind i billedet. De lyserøde snørebånd og den fine pelsforing (imitation) gør, at skoene opfattes som cool og flotte på samme tid.

Tips fra os


Imprægnér støvlerne, inden de skal bruges, da de hermed frastøder fugt og snavs i endnu højere grad. Fortsæt gerne med at imprægnere dem et par gange pr. sæson, så du opnår det bedste resultat.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

29668 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×