adidas Originals
adidas Originals
Gazelle 2 J Collegiate Navy

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Blå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder, Syntetisk

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

19957-05

adidas Originals Gazelle 2 J Collegiate Navy


adidas skomodel Gazelle blev lanceret som en træningssko i midten af 1960'erne. Siden da er der sket meget, både med skoenes design og materialernes udvikling. Gazelle 2.0 er den nye skomodel med samme oprindelige skodesign men i flottere farver og bedre materialer.

En klassisk sko


Disse sko har et klassisk design og er lavet af lædermaterialet ruskind. Du kan stadig finde de klassiske tre striber på hver side af skoen. Det der adskiller de nye modeller fra de gamle er den indre polstring. Den er lavet med et specielt mesh-materiale, der lader fødderne ånde og ventilere.

Flot stil med friske sko


Det enkle design kombineret med ruskindslæderet og den bløde polstring gør skoene til et par rigtig gode hverdagssko til børn og unge. De er komfortable at løbe i og ser flotte ud med almindelige jeans og bukser.

Ruskindslæder - rengøring og pleje


Skoene er hovedsageligt lavet af ruskind. Dette materiale kan rengøres med særlige skoplejeprodukter. Brug for eksempel en ruskindsbørste til at løfte og rengøre fibrene på skoene. Du kan fjerne pletter og snavs med en klud og sæbevand. Skrub forsigtigt. Brug imprægneringsspray til at beskytte skoene mod snavs og regn.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30898 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×