Asics
Asics - Gel Pulse 8 Diva Pink/White/Dark Purple
Asics - Gel Pulse 8 Diva Pink/White/Dark Purple
Asics - Gel Pulse 8 Diva Pink/White/Dark Purple
3D
Asics
Gel Pulse 8 Diva Pink/White/Dark Purple
747 kr
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Lilla, Rød, Pink

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

59079-01

asics


Asics formåede at få bolden lige i nettet med de første blæksprutte såler, der løb Japans basket ball baner tynde. Og lige siden den først succes har firmaet formået at forbedre sig konstant, blandt andet ved at udvikle og designe sko til specifikke formål til top sportsudøvere i mange grene, verden over.

Gel-Pulse-8-Diva


Asics filosofi er at bevægelse gør dig fri, og når du er fri, er du glad. Derfor er Asics skabt for at give dig glæde; det er sko der gør dig fri, fordi du kan bevæge dig som du vil. Og når du er fri, kan du koncentrere dig om det du allerhelst vil: løbe, arbejde eller bare have det sjovt.

Pink/White/Dark/Purple


Denne model er til dig der har sans for detaljer. Til dig der ikke lader de små ting slippe forbi. Når du løber, skal du ligge godt i kurven, og være sikker på at skoene beskytter dine fødder, knæ og ryg. Mønsteret på sålen sørger for at småsten og grus ikke sætter sig fast, og du bliver set i mørket med de kraftige 3M reflekser.

personlig pink


Bevar den personlige pink kulør ved at aftørre dine sportssko jævnligt med en klud, og en sæbevandsopløsning udenpå. Lad dem tørre helt, hver gang du har brugt dem. Er de lang tid om at tørre? Fyld pair i dem og stil dem op af væggen, med snuderne opad ved stuetemperatur. Så er de lynhurtigt klar til en tur mere.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28803 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×