02.04.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Asics
Asics
Gel-pulse 9 Bright Rose/white/black
452 kr
(647 kr)
inkl. moms

Kundedata

Opfattet størrelse baseret på  2073 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Rød, Lyserød

Ydermateriale:

Mesh

Sål:

Syntetisk

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

60054-89

asics


Da Hr. Kihachiro Onitsuka lancerede sin første basketsko, vidste han ikke at hans idé var lige i kurven. Asics kom til De forenede Stater i 1977, og i maj 1990 åbnede Asics The Research Institute of Sports Science i hjembyen Kobe, 32 kilometer vest for Tokyo. Her kommer topatleter jævnligt på besøg, og får skræddersyet sko, til lige nøjagtigt deres behov. Videnskaben bliver derefter brugt til at skabe den perfekte sko til DIG!

Gel-pulse-9-Bright


Har du behov for frihed? Behov for at kunne gøre lige præcis hvad der passer dig, når det passer dig? Frihed til at bevæge dig ubesværet og fokusere på vejen frem. Frihed til at gå hvorhen du vil, løbe hvor end det passer dig. Gel Pulse 9 neutral, forener alle dine behov i en sko. Til indendørs brug, såvel som udendørs. Skovterræn som asfalt. Til jogging, gang eller bare en tur ned af Strøget.

Rose/white/black


Er du vild med små usynlige detaljer? Horisontalt mesh net i ydermaterialet, og tværgående mesh net under snørerne. 3M reflektiver på siderne, så du kan ses i mørket, og flot mønster på siderne, giver et ekstra pift. Sålen har hvide ydersider og sølv og lys, skridsikker gummi på undersiden.

pink og positiv


Pink er en relativ nem farve at holde, da den ikke er lys, men stadig er livlig. Trænger de til et løft? Vrid en klud op i sæbevand, og giv skoene en tur med kluden. Nemt og let.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

Indlæg på andre sprog

A
Austen Lenihan
Oversætte
A
Angela
Oversætte

30756 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK