Kavat
Kavat
Gimo Blue

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Kavat Gimo Blue

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

2 cm

Skafthøjde :

23 cm

Skaftvidde:

30,5 cm

Varenummer:

51752-00

Kavat Gimo Blue


At plaske og hoppe i vandpytter er rigtig sjovt! Våde og kolde fødder er ikke så sjovt. Med et par Kavat Gimo Blue kan børnene lege ubekymret, når regnen siler ned. Disse blå støvler er varmforede og holder garanteret fusserne tørre, varme og glade.

Varmt og tørt


Kavat har i mange år lavet dejlige børnesko af højeste kvalitet, Kavat Gimo Blue er ingen undtagelse. Støvlerne er lavet af et kraftigt gummi og har en varm foring. For at børnene skal få et godt greb, er støvlerne udstyret med en kraftigt mønstret ydersål.

Den perfekte støvle til hele året


Regn og dårligt vejr forekommer hele året, men for at børnene skal kunne bruge det samme par støvler uanset årstiden, er den varme foring utrolig smart. Kavat Gimo Blue er perfekt til alle de regnfulde dage, uanset om det er midt i juli eller en kølig decemberdag.

Begrænset pleje er det bedste!


Kavat Gimo Blue er gummistøvler, der ikke kræver nogen større vedligeholdelse. Støvlerne vil sandsynligvis blive beskidte, og det gør ingenting. Du kan nemt skylle støvlerne af under vandhanen eller tørre dem med en fugtig klud. Hvis den forede kant bliver beskidt, kan du forsigtigt gnubbe med vand og lidt sæbe.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

28383 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×