Kavat
Kavat
Gimo Dark green

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Grøn

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

2 cm

Skafthøjde :

22 cm

Skaftvidde:

30,5 cm

Varemærke:

Varenummer:

51752-02

Kavat Gimo Dark Green


Børn vil ofte lege og spille spil udenfor - uanset vejret. Nogle gange er det tilmed endnu sjovere, hvis det er lidt koldt eller vådt - forandring fryder! Med disse støvler fra Kavat kan du lade dine børn lege udenfor på en behagelig måde. Det er ligegyldigt, hvor vådt, det er - børnenes fødder forbliver tørre med Kavat.

Varm fødderne med en indvendig foring


Kavat har udviklet sko til børn i mange år, og i fremstillingen af disse støvler har de fokuseret meget på komfort. Indersiden er blød og komfortabel takket være det hvide uldfor. Støvleskaftet har endvidere en krave, som varmer dejligt. Støvlerne er naturligvis også vandtætte.

Til de legesyge børn


Med disse støvler kan dit barn tilbringe mange, sjove timer i regnvejr eller vådt vejr. Støvlerne har også en behagelig indersål. Dette er især vigtigt for børn, fordi deres fødder er lidt mere sarte. Desuden bliver støvlerne behageligere blot ved at gå lange ture i dem.

Vask med vand


Støvler bliver altid lidt beskidte, fordi de næsten altid bruges, når vejret ikke er optimalt. For at rengøre støvlerne skal du blot fjerne snavs med en fugtig klud. Lad dem lufttørre ved stuetemperatur, helst væk fra sollys og radiatorer.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30799 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×