Kavat
Kavat
Gimo WP Black
295 kr
(337 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Kategori:

Anbefales til:

Varmeforet, Vandtæt

Skotype:

Farve:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gummi

Indvendigt materiale:

Uld

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

60002-23

Kavat Gimo WP BlackGimo WP holder fødderne både lune og tørre selv igennem de skønneste dage i efterår og vinter. Den aftagelige inderstøvle vil holde fødderne varme og komfortable gennem regn, sne og slud. En virkelig anvendelig all-round støvle til din guldklump.

Kavat, en lang og stolt traditionRagnar Karlsson har arbejdet med skofremstilling siden 1926 og han var kendt for at bruge gode materialer og skabe veltilvirkede sko. I 70'erne overtog sønnen Bengt Karlsson familiefirmaet efter sin far og skabte sit eget mærke Kavat Bengt fortsatte i sin fars fodspor og overtog faderens værdier om at skabe kvalitetssko i de bedste materialer. I 2008 blev Kavats produkter certificeret under EU’s Ecolabel og producerer sko og støvler, der er sunde for dit barn og gode ved miljøet.

De bedste materialerStøvlen er lavet af letvægts og genanvendeligt SEBS-gummi, fri for PVC. Den aftagelige inderstøvle er fremstillet af woolmix. En stor del af skoen er fremstillet af genanvendt materiale med en bionedbrydelig membran, hvilket gør den til et bedre valg for miljøet. Som alle Kavats sko er den selvfølgelig fri for teflon, PTFE og andre fluorerede kulbrinter.

Plej dine støvlerKavat Gimo WP støvlerne Kan vaskes ved 30 grader i maskinen. Den løse inderstøvle tages ud og vaskes separat. Må ikke tørretumbles eller tørres ved for høj varme.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

Indlæg på andre sprog

A
Anna Brandi
Oversætte
Caroline, Footway

Hejsan :slight_smile: Du kan se storleksguiden ovanför rulgardinen för storlekar :slight_smile: Jag kikade och det visar sig att storlek 27 har ett innermått på 16,5 cm.

Oversætte
0
T
Tamara S
Oversætte
A
Alicia, Footway

EU 27 = 165 mm borde passa. :smiley:

Oversætte
0
E
Elin Andersson
Oversætte
J
Juni, Footway

Hejsan,

Storlek 23 = 141mm
Storlek 24 = 148mm
:slight_smile:

Oversætte
0
Show more posts

31370 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK