Kavat
Kavat
Gimo WP Black
337 kr
inkl. moms

Kundedata

Kavat opleves som normale i størrelsen ifølge 33168 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Anbefales til:

Varmeforet, Vandtæt

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Gummi

Indvendigt materiale:

Uld

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

4 cm

Skafthøjde :

24 cm

Varemærke:

Varenummer:

60002-23

Kavat Gimo WP BlackGimo WP holder fødderne både lune og tørre selv igennem de skønneste dage i efterår og vinter. Den aftagelige inderstøvle vil holde fødderne varme og komfortable gennem regn, sne og slud. En virkelig anvendelig all-round støvle til din guldklump.

Kavat, en lang og stolt traditionRagnar Karlsson har arbejdet med skofremstilling siden 1926 og han var kendt for at bruge gode materialer og skabe veltilvirkede sko. I 70'erne overtog sønnen Bengt Karlsson familiefirmaet efter sin far og skabte sit eget mærke Kavat Bengt fortsatte i sin fars fodspor og overtog faderens værdier om at skabe kvalitetssko i de bedste materialer. I 2008 blev Kavats produkter certificeret under EU’s Ecolabel og producerer sko og støvler, der er sunde for dit barn og gode ved miljøet.

De bedste materialerStøvlen er lavet af letvægts og genanvendeligt SEBS-gummi, fri for PVC. Den aftagelige inderstøvle er fremstillet af woolmix. En stor del af skoen er fremstillet af genanvendt materiale med en bionedbrydelig membran, hvilket gør den til et bedre valg for miljøet. Som alle Kavats sko er den selvfølgelig fri for teflon, PTFE og andre fluorerede kulbrinter.

Plej dine støvlerKavat Gimo WP støvlerne Kan vaskes ved 30 grader i maskinen. Den løse inderstøvle tages ud og vaskes separat. Må ikke tørretumbles eller tørres ved for høj varme.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

S
Sysette Rosenkilde
Beyhan, Footway

Hejsa Sysette,

Nej skafthøjde er nogenlunde samme uanset størrelse :slight_smile:

0
B
Birgitte Mie Hansen
Vis tidligere kommentarer
Derya, Footway

Hej Birgitte,

Du kan altid kontakte vores kundeservice afdeling angående prisen når støvlerne er på lager igen i den størrelse du ønsker :slight_smile:

1
B
Benedikte Kjeldmand
Beyhan, Footway

Hejsa Benedikte,

Du kan se det på størrelseguiden på produktsiden, hvis du kigger under modellen; Gimo wp :slight_smile:

Kan anbefale størrelse 26 til din datter og 29 til din søn, da der også skal være voksetillæg :slight_smile:

0

28265 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK