Birkenstock
Birkenstock - Gizeh Regular Black Leather
Birkenstock - Gizeh Regular Black Leather
Birkenstock - Gizeh Regular Black Leather
3D
Birkenstock
Gizeh Regular Black Leather
637 kr
(797 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

14811-03

Birkenstock Gizeh Regular Black


Birkenstock har i mange år fokuseret på produktion af hjemmesko, sandaler og andre sko, der er gode for kroppen og fødderne. Birkenstock Gizeh Regular Black er en komfortabel sandal med et anderledes udseende. Denne model kombinerer Birkenstocks berømte komfort med et par flip-flops' sommerlige design.

Kunstlæder, EVA-gummi og blødt korkmateriale


Hemmeligheden bag Birkenstocks komfortable sandaler ligger i materialerne. Overdelen er lavet af kunstlæder – et materiale, der tilpasser sig dine fødder og dine bevægelser. Indlægssålen er lavet af kork og er designet til at give dine fødder en perfekt aflastning, når du står eller går. Ydersålen er lavet af EVA-gummi, der er et både holdbart og slidstærkt materiale. Tilsammen giver det en fantastisk sandal, der er behagelig at bruge i lang tid ad gangen.

Sandaler, der er gode for kroppen


Hvis du har rygsmerter eller ved, at du er nødt til at stå op i lang tid, kan Birkenstocks sandaler hjælpe dig. Disse har ikke blot et flot design, så de kan bruges såvel på arbejde som derhjemme, de har også en komfort, der hjælper din krop. Med et par behagelige sandaler, der lindrer dine fødder, føler du dig altid på toppen – også sidst på dagen.

Nemme at vedligeholde


Det kræver ikke noget særligt at passe på et par sko fra Birkenstock i syntetisk læder. Du skal blot fjerne snavs med en klud eller børste.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28516 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×