Birkenstock
Birkenstock
Gizeh Regular Black
497 kr
Loading...
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varenummer:

07303-00

Birkenstock Gizeh Regular Black
Det tyske skofirma Birkenstock ved præcis, hvordan man skaber stilfulde og komfortable sko i et ergonomisk design. Birkenstock Gizeh Regular Black er et par behagelige sandaler i et flip-flop-design. Sandalerne har et meget elegant design, og prikken over i'et er det sorte kunstlæder.

Kork, der giver en god støtte
Birkenstock Gizeh Regular Black er et par behagelige sandaler i kunstlæder og kork. Sålen har en behagelig opbygning i svangen, hvilket giver dig en optimal støtte. Det er ikke spor underligt, at modellen Gizeh er blevet så populær. Skoene har herlige detaljer såsom metalknapper og fancy spænder.

Forårs- og sommersandaler
Birkenstock Gizeh Regular Black er et par perfekte forårs- og sommersko, som du kan bære med både jeans, nederdele og korte shorts. Det stilrene kunstlæder i en sort farve gør dem nemme at matche med forskelligt tøj og farver.

Den velkendte Birkenstock-kvalitet
Eftersom Birkenstock Gizeh Regular Black er en åben sandal, er der et minimalt behov for at pleje og vaske skoen. Det vigtigste er at holde dine sko rene og fine, dette gøres bedst med en børste eller klud. Prøv at undgå regn og mudder, da dette kan forårsage alvorlige pletter på skoene.

Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30380 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×