Birkenstock
Birkenstock
Gizeh Regular Black
498 kr
(597 kr)
inkl. moms

Kundedata

Birkenstock opleves som normale i størrelsen ifølge 14819 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Syntetisk læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

07303-00

Birkenstock Gizeh Regular Black
Det tyske skofirma Birkenstock ved præcis, hvordan man skaber stilfulde og komfortable sko i et ergonomisk design. Birkenstock Gizeh Regular Black er et par behagelige sandaler i et flip-flop-design. Sandalerne har et meget elegant design, og prikken over i'et er det sorte kunstlæder.

Kork, der giver en god støtte
Birkenstock Gizeh Regular Black er et par behagelige sandaler i kunstlæder og kork. Sålen har en behagelig opbygning i svangen, hvilket giver dig en optimal støtte. Det er ikke spor underligt, at modellen Gizeh er blevet så populær. Skoene har herlige detaljer såsom metalknapper og fancy spænder.

Forårs- og sommersandaler
Birkenstock Gizeh Regular Black er et par perfekte forårs- og sommersko, som du kan bære med både jeans, nederdele og korte shorts. Det stilrene kunstlæder i en sort farve gør dem nemme at matche med forskelligt tøj og farver.

Den velkendte Birkenstock-kvalitet
Eftersom Birkenstock Gizeh Regular Black er en åben sandal, er der et minimalt behov for at pleje og vaske skoen. Det vigtigste er at holde dine sko rene og fine, dette gøres bedst med en børste eller klud. Prøv at undgå regn og mudder, da dette kan forårsage alvorlige pletter på skoene.

Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

D
Disse
M
Mette
Derya, Footway

Hej Mette,

Hvis du ikke allerede har været i kontakt med vores kundeservice afdeling så må du meget gerne henvende dig til dem :slight_smile:

0
B
Berit Henriksen
Show more posts

28758 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK