Birkenstock
Birkenstock
Gizeh Regular Black
547 kr
Loading...
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

07303-00

Birkenstock Gizeh Regular Black

Det tyske skofirma Birkenstock ved præcis, hvordan man skaber stilfulde og komfortable sko i ergonomisk design. Birkenstock Gizeh Regular Black er et par behagelige hjemmesko i flip flop design. Hjemmeskoene har et meget elegant design og prikken over i'et er det sorte læder.

Kork giver støtte

Birkenstock Gizeh Regular Black er et par behagelige hjemmesko i ægte læder og kork. Sålen har en behagelig opbygning i svangen, der giver dig optimal støtte. Det er ikke underligt, at Gizeh er blevet så populære. Hjemmeskoene har dejlige detaljer som metalknapper og fancy spænder.

Forårs- og sommertøfler

Birkenstock Gizeh Regular Black er et par perfekte forårs- og sommersko, som du kan bære med både jeans, nederdele og korte shorts. Tøflernes stilrene læder i sort gør dem nemme at matche med forskelligt tøj og farver.

Birkenstock kvalitet

Fordi Birkenstock Gizeh Regular Black er en åben sandal/tøffel, har du minimalt behov for at pleje og vaske skoen. Det vigtigste er at holde dine sko rene og fine, dette gøres bedst med en børste eller klud. Læderremmene kan imprægneres med en vandtæt spray til læder. Prøv at undgå regn og mudder, da dette kan forårsage alvorlige pletter på skoene.

Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30888 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×