Birkenstock
Birkenstock - Gizeh Regular Silver
Birkenstock - Gizeh Regular Silver
Birkenstock - Gizeh Regular Silver
3D
Birkenstock
Gizeh Regular Silver
381 kr
(477 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Blå, Brun, Sølv

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

14811-05

Birkenstock Gizeh Regular Silver


Tyske Birkenstock har eksisteret siden 1700-tallet og eksporterer sko og sandaler til hele verden. Sandal-modellerne er designet med tanke på ortopædi og anatomi, og de bæres blandt andet af det hårdtarbejdende personale i sundhedssektoren. Birkenstock Gizeh Regular Silver er velegnet til både hverdagsbrug og særlige lejligheder, på trods af at de er komfortable og uden hæl!

Velsiddende og glamourøs på samme tid!


Gizeh Regular Silver er en feminin sandal med normal pasform og et syntetisk ydermateriale. En tynd, sort gummisål er synlig under den velsiddende indersål af naturlig kork. Overdelen er flot sølvfarvet. Birkenstocks sandaler forbedrer endvidere din kropsholdning og øger blodcirkulationen.

Komfortable fødder er glade fødder


I et par Birkenstock Gizeh Regular Silver kan du let gå gade op og gade ned i spændende byer hele sommerferien lang. Om dagen kan du bære skoene med pastelfarvede shorts og om aftenen med en dejlig sommerkjole. Skal du til fest? Tag den lille sorte på og match med endnu flere sølvfarvede detaljer.

Vær god ved sandalerne


Sandalerne er gode mod dine fødder. Derfor bør du være god ved sandalerne. Tør dem af nu og da, også på korkoverfladen, når du alligevel ikke skal bruge dem i et par timer. Så føles de rene og lækre igen næste gang, du har brug for dem.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28516 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×