Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 09:25:25
Birkenstock
Birkenstock
Gizeh Regular White
547 kr
Loading...
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Hvid

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

14811-06

Birkenstock Gizeh Regular WhiteBirkenstock, det tyske mærke, producerer virkelig komfortable tøfler og flip-flops af godt materiale. Med en ergonomisk pasform og en komfortabel indersål, er Birkenstock Gizeh Regular White forårets og sommerens bedste valg. Bær hjemmesko til stranden, på arbejde eller derhjemme!

Kork og syntetiskBirkenstock Gizeh Regular White er lavet af en komfortabel korksål med ergonomisk pasform og har en ydre af syntetisk materiale. Med en dekorativ og smart rem kan du nemt justere størrelsen. Birkenstock Gizeh har en behagelig indersål med den helt rigtige mønsterstruktur. Du kan bære hjemmesko hele dagen uden at få trætte fødder.

En sand klassikerBirkenstock er virkelig det første valg, når det kommer til hjemmesko. Det tidløse og friske design af Birkenstock Gizeh giver dig mulighed for at bruge disse hjemmesko til både hverdag og særlige lejligheder. Brug cut-off jeans, en kjole eller et par høje denim shorts til hjemmesko.

Brug hjemmeskoene på en smart mådeBirkenstock Gizeh White Regular kan du bruge år efter år, hvis du tager dig af dem. Da dette er en åben sandal er det vigtigt at undgå vand og mudder. Det syntetiske materiale er let at tørre af med en fugtig klud.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30883 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×