Vagabond
Vagabond
Grace 4027-050-20 Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Syntetisk

Hælhøjde:

8 cm

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

52470-00

Vagabond Grace 4027-050-20 Black


Vagabond Grace 4027-050-20 Black er en smuk skomodel fra det svenske og yderst populære mærke Vagabond. Virksomheden er kendt for sin evne til at kombinere komfort, design og kvalitet, og de bruger altid gode materialer. Denne skomodel er en slank læderstøvle med en kraftig blokhæl.

Materialer der ældes på den rigtige måde


Vagabond Grace 4027-050-20 Black er lavet af et smukt og blødt læder i sort, et materiale, der gør at skoen får karakter og personlighed i årenes løb. Støvlerne har syv snørehuller - en praktisk og dekorativ detalje. Den robuste hæl er 8 cm, men takket være den tykke gummisål, er det ikke noget problem at gå i skoene.

Pift stilen op, uden at det bliver et blikfang


Et par smukke støvler som disse kan du bruge til det meste. Til hverdag kan skoene pifte et helt normalt outfit op, og giver dig en mere velklædt følelse. Som festsko passer de godt med både stramme jeans eller en kort kjole.

Skindet vil have omsorg


Vagabond Grace 4027-050-20 Black kan du bruge i lang tid fremover, fordi skoene bliver ældre på en fin måde. Sørg for, at læderet ikke knækker. Det kan det godt finde på hvis det bliver for tørt. Du kan imprægnere støvlerne regelmæssigt og også smøre dem med passende skoplejemidler.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30883 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×