31.05.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Kavat
Kavat
Grytgöl WP Blue
237 kr
inkl. moms

Kundedata

Kavat opleves som normale i størrelsen ifølge 33168 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Blå

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

60002-08

Kavat Grytgöl BlueEt par lækre gummistøvler fra Kavat i den fineste blå farve, som holder fødderne dejligt tørre i selv de dybeste vandpytter. Denne støvlemodel er dejligt nem at trække af og på foden, så dit barn stolt kan begynde at tage sit fodtøj af og på uden hjælp.

Kavat, en lang og stolt traditionRagnar Karlsson har arbejdet med skofremstilling siden 1926 og han var kendt for at bruge gode materialer og skabe veltilvirkede sko. I 70'erne overtog sønnen Bengt Karlsson familiefirmaet efter sin far og skabte sit eget mærke Kavat Bengt fortsatte i sin fars fodspor og overtog faderens værdier om at skabe kvalitetssko i de bedste materialer. I 2008 blev Kavats produkter certificeret under EU’s Ecolabel og producerer sko og støvler, der er sunde for dit barn og gode ved miljøet.

De bedste materialerStøvlerne er fremstillet i let og genanvendeligt SEBS-gummi. Som alle Kavats sko er den selvfølgelig fri for teflon, PTFE og andre fluorerede kulbrinter.

Plej dine støvlerKavat Grytgöl støvlerne Kan vaskes ved 30 grader i maskinen. Den løse indersål tages ud og vaskes separat. Må ikke tørretumbles eller tørres ved for høj varme. Gummistøvlerne bør af og til få tid til at tørre helt, da de ikke er lavet af åndbart materiale, hvilket indebærer at fugt ikke slipper ud imens støvlerne er i brug. Sålerne på indersiden kan tages ud og lægges til tørre, hvis de er blevet fugtige.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

A
Anne Majland Lauridsen

Indlæg på andre sprog

C
Cigdem
Oversætte

28758 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK