Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 08:54:10
Kavat
Kavat - Grytgöl WP Blue
Kavat - Grytgöl WP Blue
Kavat - Grytgöl WP Blue
3D

Brugerbilleder

Kavat
Grytgöl WP Blue
196 kr
(237 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Blå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

60002-08

Kavat Grytgöl BlueEt par lækre gummistøvler fra Kavat i den fineste blå farve, som holder fødderne dejligt tørre i selv de dybeste vandpytter. Denne støvlemodel er dejligt nem at trække af og på foden, så dit barn stolt kan begynde at tage sit fodtøj af og på uden hjælp.

Kavat, en lang og stolt traditionRagnar Karlsson har arbejdet med skofremstilling siden 1926 og han var kendt for at bruge gode materialer og skabe veltilvirkede sko. I 70'erne overtog sønnen Bengt Karlsson familiefirmaet efter sin far og skabte sit eget mærke Kavat Bengt fortsatte i sin fars fodspor og overtog faderens værdier om at skabe kvalitetssko i de bedste materialer. I 2008 blev Kavats produkter certificeret under EU’s Ecolabel og producerer sko og støvler, der er sunde for dit barn og gode ved miljøet.

De bedste materialerStøvlerne er fremstillet i let og genanvendeligt SEBS-gummi. Som alle Kavats sko er den selvfølgelig fri for teflon, PTFE og andre fluorerede kulbrinter.

Plej dine støvlerKavat Grytgöl støvlerne Kan vaskes ved 30 grader i maskinen. Den løse indersål tages ud og vaskes separat. Må ikke tørretumbles eller tørres ved for høj varme. Gummistøvlerne bør af og til få tid til at tørre helt, da de ikke er lavet af åndbart materiale, hvilket indebærer at fugt ikke slipper ud imens støvlerne er i brug. Sålerne på indersiden kan tages ud og lægges til tørre, hvis de er blevet fugtige.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
A
Anne Majland Lauridsen

Hej, hvilken størelse vil I anbefale i hhv. Kavat Grytgöl, Pöl og Gimo, når mit barns fødder måler hhv. 13.8 cm. og 14.5 cm.?
Mvh. Anne

 · Svar · 
C
Caroline, Footway

Hej hej Anne :slight_smile:
Kavat har forskell på deres modeller. Så tjekke gerne på deres hjemsida for innermål på skoene og tenk på att det ska vara voksetillegg på 1-1,5 cm :slight_smile:

 · Svar · 

29322 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×