Kavat
Kavat - Grytgöl Blue
Kavat
Grytgöl Blue
227 kr
Størrelse
Størrelseguide
Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Kavat Grytgöl Blue

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Anbefales til:

Gummistøvel, Vandtæt

Skotype:

Farver:

Blå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

2 cm

Skafthøjde :

20 cm

Skaftvidde:

35 cm

Varenummer:

49265-00

Kavat Grytgöl BlueDen svenske familieforetagende Kavat har produceret mange klassiske børnesko siden deres begyndelse. Grytgöl er en af deres mest populære støvlemodeller til børn. De enkle støvler sidder komfortabelt på barnets fødder. Perfekt til regnfulde dage, når børnene ønsker at være udenfor og lege i det sjove vejr!

Genanvendeligt gummi fri for fluorescerende kulbrinterStøvlen er fremstillet af et genanvendeligt gummi, som er fri for PVC. Indlægssålen er komfortabel og fremstillet af stof. Den kan let fjernes, hvis det er nødvendigt. Disse støvler er lette, hvilket betyder, at børnene kan lege i længere tid uden at blive trætte.

Lad børnene lege i regnenGrytgöl fra Kavat gør det muligt at lade børnene lege og have det sjovt i regnvejr på en bekvem måde. Klæd dit barn i behageligt regntøj. Den stærke turkise farve er populære hos børn og velegnet sammen med mange forskellige tøjstile. Grytgöl har pæne læderdetaljer og en løkke, der hjælper børnene med at tage deres støvler på.

Gode råd til vedligeholdelse af gummistøvlerDu kan nemt rengøre støvlerne med en fugtig klud eller ved at vaske dem i maskinen ved 30 grader. Husk at fjerne indersålen og at vaske denne separat. Lad støvlerne tørre ved stuetemperatur. Høj varme fra radiatorer eller fra solen kan få støvlerne til at ændre form.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×