Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 04:42:02
Asics
Asics
Gt-1000 6 Gs Victoria Blue/Yellow/dark Blue
417 kr
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farve:

Blå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

60054-79

asics


Japansk stolthed, tradition og håndværk lagt ind i en sko! Asics laver nogle af verdens bedste løbesko, der bruges flittigt af professionelle løbere verden over, så hvorfor ikke overføre det til børn? Med den kendte kvalitet og høje komfort, passer Asics til alle aktive mennesker, der har behov for at kunne bevæge sig frit.

Gt-1000 6 Gs Victoria


Kun fantasien sætter grænser for hvad et par løbesko udsættes for igennem livet. Gennem mudder og vand, hop og spring, træklatring og sand. Snørerne sørger for, at skoene sidder godt fast på fødderne, og med et overfladestof af mesh, er de super lette at bære, samtidig med at fødderne ånder ubesværet. De skridsikre såle sørger for et sikkert og godt fodfæste, til selv de vildeste lege.

Blue/Yellow/dark Blue


Viktoria blå og mørkeblå udstråler kølighed. Gul betyder fart og opmærksomhed. Skoene signalerer se mig og min energiske energi og at situationen er under fuld kontrol

dejlig er den himmel blå


Bevar Viktoria blå og pas på, den ikke bliver grå. Når der er fart på, kan snavs ikke undgåes, men heldigvis kan det vaskes af med en klud og en sæbeopløsning. Tip: stil skoene ved stuetemperatur , væk fra varmeapparater med avispapir i, så tørrer de lynhurtigt.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

Indlæg på andre sprog

A
Austen Lenihan
Oversætte
A
Angela
Oversætte

30540 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK