Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 07:03:39
Asics
Asics - Gt-1000 6 Victoria Blue/dark Blue/Orange
Asics - Gt-1000 6 Victoria Blue/dark Blue/Orange
Asics - Gt-1000 6 Victoria Blue/dark Blue/Orange
3D
Asics
Gt-1000 6 Victoria Blue/dark Blue/Orange
717 kr
(897 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Blå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

60054-77

asics


Asics er atletisk fodtøj, og laver idag sko til mange typer sportsgrene. Dog er de mest kendte, af de fleste, for deres løbesko og for de fede designs. De mest kendte sko er uden tvivl de guldfarvede Onitsuka Taichi sneakers med sorte striber, som Uma Thurman bar i Kill Bill. Asics har siden deres optræden på det hvide lærred, åbnet 23 stand- alone- butikker, alene i Japan.

Gt-1000-6Victoria


Overpronerer du og har du brug for ekstra støtte? Så har du fundet en god ven i denne model. En sko, der er beregnet til at præstere og bære, understøtte og stabilisere, samtidig er den udstyret med en ekstra slidfast, anti skred sål. Stå godt fast i al slags vejr, og nyd dine løbeture på asfalt, eller i den fri natur.

Blue/dark-Blue/Orange


Giv lyd fra dig, uden et ord; en dæmpet blå, med et overraskende element i den skrig- orange sål der viser sig, hver gang du tager et skridt. Skoene er specielt velegnede til at løbe i, men det skal ikke afholde dig fra at bruge dem som et par vildt, behagelige fritidssko.

behold dem blå


Rengøres jævnligt med en klud, opvredet i lunkent sæbevand. Tip: husk du kan smide snørebåndene i vaskemaskinen -bare husk komme dem i en vaskepose; og sørg for at tørre skoene efter hver brug. På den måde forlænger du deres levetid.

Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

27574 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×