Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 10:04:24
Asics
Asics - Gt-2000 6 Black/white/carbon
Asics - Gt-2000 6 Black/white/carbon
Asics - Gt-2000 6 Black/white/carbon
3D
Asics
Gt-2000 6 Black/white/carbon
689 kr
(947 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Grå, Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

60054-90

asics


Elsker du sans for detaljer, og og et teknisk, lækkert design? Sæt foden i et par Asics, og du er hooked! De super gennemtestede sportssko, er designet til alle slags sportsgrene; lige fra atletik til løb -som de er mest kendt for idag. I kombination med en feinschmeckers gode smag, og japansk stolthed og tradition, kan du med tryghed sætte din lid til, at dine fødder er i gode hænder..

Gt-2000-6


En neutral løbesko der egner sig både til løb, jogging og som sportssko i det daglige. Udstyret med den støddæmpende Asics Gel bagtil, og flyte foam i sålen, er skoene klar til at tage stødende, når du bevæger dig rundt i verden.

Black/white/carbon


Med de neutrale farver -primært sort med touch i grå detaljer, kan du kombinere disse sko med alle farver. Traditionelt set, er Asics brugt som sneaks i mere sporty sammenhæng, men med dette slanke design, kan skoene også bruges til mere end bare løbetøj og joggingtøj. Prøv at sætte dem sammen med dine jeans, og en klassisk, ensfarvet cardigan -så er du klar!

sporty og sort


Mørke sko er nemmere at holde, når det kommer til snavs. Dette betyder dog ikke, at de ikke skal gøres rene. Hold den sorte farve ved lige ved, at tage en fugtet klud og tør skoene af, når de trænger.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28516 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×