Lacrosse
Lacrosse
Hampton II Women Black
517 kr
(647 kr)
inkl. moms

Kundedata

Lacrosse opleves som normale i størrelsen ifølge 759 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Anbefales til:

Vandtæt

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

47136-00

Lacrosse Hampton II Women BlackLacrosse er et amerikanske skofirma, der har taget verden med storm med deres praktiske sko i høj kvalitet. Lacrosse Hampton II Women Black er en vandtæt gummistøvle, der passer perfekt til alle årets regnfulde dage. Det slanke og stilfulde design gør, at disse gummistøvler er fremragende at bruge selv på dage, hvor det ikke regner.

Skøn pasform og kvalitetsgummiLacrosse Hampton II Women er fremstillet af vandtæt gummi og har en behagelig tekstilforing, der gør, at støvlen passer perfekt til foden. For ekstra komfort og varme kan du tage et par ekstra sokker på eller lægge en indlægssål i. På grund af de smarte elastiske paneler, kan du nemt tage støvlerne af og på.

Lækre støvler i smart designEr der noget værre end våde og kolde fødder? Slip for bekymringerne og brug et par Lacrosse Hampton II Women Black i stedet. Disse stilfulde gummistøvler ligne et par Chelseastøvler, og de fungerer udemærket, selv når det ikke regner. Match støvlerne med et par stramme jeans og en lang frakke.

Fokusér på det sjoveLacrosse Hampton II Women Black har mange flere fordele end blot at være vandtæt. Disse smarte støvler behøver ikke nogen form for vedligeholdelse. Hvis støvlerne er snavsede, kan du blot skylle dem under vandhanen eller rense dem med en fugtig klud.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

W
Winnie Thomsen
B
Bine
Vis tidligere kommentarer
Derya, Footway

Hejsa,

Beklager det sene svar.
Ifølge hjemmesiden så er skoene lidt stor i pasformen :slight_smile:

0
P
Peter Ebbesen
Derya, Footway

Hej Peter,

Du er velkommen til, at kontakte vores kundeservice afdeling, de kan nemlig hjælpe dig videre :slight_smile:

0
Show more posts

28457 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK