Lacrosse
Lacrosse - Hampton II Women Red
Lacrosse - Hampton II Women Red
Lacrosse - Hampton II Women Red
3D
Lacrosse
Hampton II Women Red
470 kr
(547 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Anbefales til:

Vandtæt, Gummistøvel

Skotype:

Farv:

Rød

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Skafthøjde :

12 cm

Varemærke:

Varenummer:

47136-01
LaCrosse

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
B
Bente jessen

jeg er utrolig glad for mine men syntes de revner alt for hurtigt har nu nummer 3 par de sidste 2 par revner oven på i samling selv om jeg har købt det til at smører dem ind i de sidste jeg har er ikke mere end et år gammel ærligt det er det bedste fodtøj jeg har haft til kroket og gåture i skoven men de bliver jo utæt når de får den revne

 · Svar · 
J
Johanna , Footway

Hej Bente,
Har du haft problem med dina skoe hos os så får du gärna kontakta våran kundtjänst så kan dom hjälpa dig där :slight_smile:

 · Svar · 
A
Anne brandt

Har det samme problem med revner. Og er meget ærgerlig da det er de bedste støvler jeg har haft.

 · Svar · 
J
Johanna , Footway

Hej Anne,
Jeg skulle rekomendera at du skrev ett mail til os.
Mailen är: os@footway.dk Så hjelper mina kollegor dig :slight_smile:

 · Svar · 
J
Jette

Jeg har haft 2 par, som jeg synes har en fantastisk pasform og er meget behagelige. Desværre er sålerne meget glatte og slides ned på ultra kort tid, hvorefter det er farligt at gå med dem i vådt føre da det er umuligt at stå fast. Af den grund er jeg nu gået over til et andet mærke. Jeg har et andet par lange støvler af samme mærke som er gået i “sømmene” og derfor er blevet utætte, de har dog bedre såler. Jeg synes ikke kvaliteten holder trit med prisen.

 · Svar · 
N
Nikol, Footway

Hej Jette! Så tråkigt att de har slitits så snabbt :frowning: Det kanske är så att du har fått några par som inte riktigt varit tillräckligt bra sydda och så. Hör av dig till vår mejl om du vill att vi kikar på det :slight_smile:

 · Svar · 
A
Astrid

Jeg har netop købt mit fjerde par. Det er rigtig godt fodtøj, der for de tidligere eksemplarers vedkommende er blevet brugt rigtig, rigtig mange gange - mange gange dagligt i store dele af året. Når de så revner og begynder at tage vand ind, har de gjort det godt. Jeg har haft forskellige modeller med forskellig sål og genkender godt det med at nogle af dem bliver glatte, når de er slidte, men de er vist heller ikke beregnede til brug i snevejr og på saltede veje.

 · Svar · 
B
Bente Pedersen Hinzmann

Det er jo ingen nyhed med de lacrosse støvler. Og så havde I sat dem ned i pris og da jeg så skulle til at bestille dem, var de igen oppe i Pris.
Jeg vil give 450 kr. For et par i st. 37 eller st. 37,5

 · Svar · 

28633 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×