adidas Originals
adidas Originals - Handball Spezial Blue/Running White
adidas Originals - Handball Spezial Blue/Running White
adidas Originals - Handball Spezial Blue/Running White
3D
adidas Originals
Handball Spezial Blue/Running White
597 kr
inkl. moms
Få på lager

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Turkis

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

24816-00
Igennem de sidste tre årtier, har Spezial Handball takket være sit tidløse design været en af de mest populære adidas-sko med mere end blot et strejf af retro. Handball Spezial blev lanceret som håndboldsko til elitespillere tilbage i 70'erne.

I dag behøver du ikke kigge så langt for at finde flotte sneakers, men det var bestemt ikke tilfældet indtil 1970'erne, da de begyndte at overtage verden. Dette var blandt andet, takket være adidas smukke og enkle stil. Det tyske mærke slog igennem i en række sportsgrene, såsom basketball og tennis - men også håndbold.

Alsidig modeladidas Original Handball Spezial kommer fra håndboldens verden og blev først udgivet i slutningen af 70'erne. Det tog dog ikke lang tid for sneakeren, at blive en populær træningssko, både på og uden for banen og blandt store stjerner i sporten. Med et ydre i stilfuld ruskind og en solid gummisål gør Spezial perfekt til sport men også som hverdagssko.

Retro Lookadidas har virkelig skabt en retro sneaker, der kombinerer ruskind med et pænt slidt look. Mærkets ikoniske tre striber i hvid, skaber kontrast til det blå ruskind, som let kan rengøres med en ruskind børste og rensesten. Hvis du vil have dine sneakers til at holde i lang tid skal du imprægnere dem, så de kan klare det skandinaviske klima, hvor det ofte regner.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
A
Anonym

Det helt rigtige fodtøj til diverse sportsaktiviteter samt idrætstimer takket være det stabile, hurtige og flotte design. Synes, at de har en nærmest magisk pasform. Kan varmt anbefales!

 · Svar · 

29135 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×