adidas Originals
adidas Originals
Handball Spezial Blue/Running White
597 kr
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Snørebånd

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Turkis

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Gummi

Varenummer:

24816-00
Igennem de sidste tre årtier, har Spezial Handball takket være sit tidløse design været en af de mest populære adidas-sko med mere end blot et strejf af retro. Handball Spezial blev lanceret som håndboldsko til elitespillere tilbage i 70'erne.

I dag behøver du ikke kigge så langt for at finde flotte sneakers, men det var bestemt ikke tilfældet indtil 1970'erne, da de begyndte at overtage verden. Dette var blandt andet, takket være adidas smukke og enkle stil. Det tyske mærke slog igennem i en række sportsgrene, såsom basketball og tennis - men også håndbold.

Alsidig modeladidas Original Handball Spezial kommer fra håndboldens verden og blev først udgivet i slutningen af 70'erne. Det tog dog ikke lang tid for sneakeren, at blive en populær træningssko, både på og uden for banen og blandt store stjerner i sporten. Med et ydre i stilfuld ruskind og en solid gummisål gør Spezial perfekt til sport men også som hverdagssko.

Retro Lookadidas har virkelig skabt en retro sneaker, der kombinerer ruskind med et pænt slidt look. Mærkets ikoniske tre striber i hvid, skaber kontrast til det blå ruskind, som let kan rengøres med en ruskind børste og rensesten. Hvis du vil have dine sneakers til at holde i lang tid skal du imprægnere dem, så de kan klare det skandinaviske klima, hvor det ofte regner.
Vis mere.

Kommentar

Det helt rigtige fodtøj til diverse sportsaktiviteter samt idrætstimer takket være det stabile, hurtige og flotte design. Synes, at de har en nærmest magisk pasform. Kan varmt anbefales!

Svar
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30.570 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×