Louise er vores personalechef og hun elsker kunder, lilla og enkelthed. Og så er hun skarp når det kommer til salgsbetingelser.

Hej Louise! Kan du fortælle litt om åbent køb?

- Hej! Det kan du tro at jeg kan. Vi tilbyder 365 dages returret! Du får dine penge tilbage, hvis du returnerer varen indenfor 365 dage fra da du købte den. Helst i den originale emballage og i samme stand, som da du fik varen. Når du prøver skoene er det vigtigt at du prøver dem indenfor og ikke går udenfor med dem inden du har besluttet dig for, om du vil beholde dem eller ej. Du får pengene tilbage senest 30 dage efter at vi har modtaget din vare. Du kan gratis returnere din vare med returetiketten som fulgte med i leveringen. Hvis du har spørgsmål, kan du sende os en e-mail på os@footway.dk eller ringe på 80 32 33 33. Hvis du ikke længere har returetiketten, så kontakt os og få en ny.

Jeg vil gerne reklamere over mine sko. Hvordan fungerer det?

- Vi følger Forbrugerklagenævnet anbefalinger. Hvis du finder en fejl på dine sko, har du ret til at bruge din reklamationsret i op til to år efter købet. Start med at sende et billede til kundeservice, så hjælper vi dig videre. Hvis skoene skal sendes tilbage til os, får du en særlig returetikette tilsendt. Læg skoene direkte i en robust pose, uden pap, og vedlæg en seddel om hvilke fejl du har fundet, og hvis det er muligt, skoenes artikkelnummer. Når vi har registreret reklamationen får du dine penge tilbage. Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at sende os en e-mail på os@footway.dk eller ringe til os på 80 32 33 33.

Hvad er jeres betingelser for rabat og kampagner?

- Rabatter, kampagner og tilbudsvarer kan ikke kombineres med andre kampagner og rabatter (inklusive værdikoder og rabatkoder), med mindre dette er udtrykkeligt udtrykt i den enkelte kampagne eller hvis det er angivet på koderne at de kan kombineres.

Hvad sker der med mine personlige data?

- I henhold til loven om databeskyttelse, skal vi bede dig om at acceptere, at vi behandler personlige oplysninger om dig. Alle personlige oplysninger, som du oplyser eller som vi modtager, håndteres hos Footway af en medarbejder som er ansvarlig for personlige oplysninger. De personlige oplysninger som du oplyser os såsom adresse, navn, personnummer, e-mail adresse og telefonnummer bruges til at sikre at du får din levering og til at give dig tilbud og oplysninger om vores sortiment. De oplysninger som du giver er kun tilgængelige for Footway og deres nære partnere. Du har ret at vide hvilke oplysninger som er registrerede om dig. Du har altid ret til at anmode om at Footway redigere eller sletter oplysninger som findes om dig. Ved at godkende Footways købsbetingelser samtykker du til ovenstående.

Jeg vil afregistrere mig. Hjælp mig!

- Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve og tilbud fra os er der tydelige instruktioner om hvordan man afregistrerer sig i vores nyhedsbrev. Længst nede i nyhedsbrevet er der et link hvor der står "Afbestil nyhedsbrev", det er bare at klikke på det og derefter på "Afbryd adonnement" så ophører abonnementet. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice, så hjælper de dig.

Jeg er under 18!

- Så har du brug for din værges tilladelse for at handle med os!

Jeg bor på Grønland/Færøerne

- Footway.dk kan desværre ikke levere sko til Grønland og Færøerne.

Salgsselskaber

Footway.dk drives og ejes af Footway Group AB, der er registreret hos svensk Bolagsverket med virksomhedsnummer 556818-4047, moms nummer DK 130 28 427, Box 1292, 164 29 Kista, Sverige.

30180 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK