Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 09:34:24
Crocs
Crocs - Handle It rain Boot Kids Yellow
Crocs
Handle It rain Boot Kids Yellow
237 kr
Størrelseguide
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Crocs Handle It rain Boot Kids Yellow

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Anbefales til:

Gummistøvel, Vandtæt

Skotype:

Farver:

Gul

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Hælhøjde:

2

Skafthøjde :

19,5

Skaftvidde:

33

Varenummer:

46741-00
"

Crocs Handle It Rain Boot Kids


Crocs er en stor amerikansk virksomhed, der har flere unikke og originale produkter. Crocs er blandt andet uhyre populære for Foppa-tøflerne. Crocs Handle It Rain Boot Kids er komfortable og funktionelle støvler til børn. Disse støvler fås i flere farver og er lige så behagelige som Foppa-tøflerne.

Et blødt materiale, der beskytter


Crocs anvender det patenterede Croslite materiale til sine støvler. Dette materiale er stødabsorberende, hvilket gør, at støvlerne føles meget komfortable for børnene. Selvfølgelig beskytter støvlerne også godt mod regn, snavs og mudder. Crocs Handle It har også et par håndtag øverst på skaftet. Med disse kan børnene selv tage støvlerne på.

Lad ikke regnen stoppe børnene fra at have det sjovt


Med disse støvler fra Crocs kan børnene sagtens lege, selv når det er vådest ude. Kombiner støvlerne med matchende regntøj og lad børnene lege i vandpytterne. Eftersom skoene fås i mange farver passer de både til drenge og piger.

Skyl og lad dem tørre


Når børnene har leget færdigt kan du nemt skylle mudder og snavs af med lunkent vand. Derefter er det en god idé, hvis du lader støvlerne tørre ved stuetemperatur. Varme får støvlerne til at ændre form, så undgå radiatorer og direkte sollys."
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30253 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×