Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 06:39:27
Scholl
Scholl
Heaven AD Black
597 kr
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Velcro

Varenummer:

06937-00

Scholl Heaven AD BlackScholl er en amerikansk virksomhed med speciale i komfortable sko, tøfler og sandaler. Med denne model viser Scholl, at de også kan producere sandaler med et anderledes design. Sandalerne er unikke og skiller sig virkelig ud fra mængden på en positiv måde.

Remme, som kan tilpassesDisse sandaler består i princippet af fire læderremme. De sidder over tæer, vrist, hæl og langs med fødderne. Ankel- og tåremmene kan justeres, så sandalen sidder perfekt. Som altid gør Scholl brug af deres specialudviklede sål. Den er lavet af kork og latex og er designet til at følge fodens former.

Hjemmesandaler eller sommersandalerHeaven fra Scholl kan bruges både udendørs og indendørs. De sidder komfortabelt og aflaster fødderne på en god måde. Det anderledes design er velegnet til sommershorts. Du kan med fordel tage sandalerne med på ferie.

Vedligeholdelse og plejeFor at sikre at sandalerne forbliver fine, er det en god ide at undgå fugt og direkte sollys. Skulle de gå hen og blive våde, så tør dem med en klud. Du kan med fordel behandle remmene med skovoks. Lad ikke sandalerne ligge i direkte sollys. Det kan få materialerne til at tørre ud og få sprækker.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30402 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×