Shepherd
Shepherd
Henrik Antique/Grey
597 kr
  • Alle sko på lager!
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Shepherd Henrik Antique/Grey

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Velcro

Varemærke:

Kategori:

Anbefales til:

Varmeforet

Skotype:

Farv:

Grå

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Læder

Varenummer:

02027-03

Shepherd Henrik Antique/Grey


Shepherd, den svenske virksomhed, der fremstiller sko og tøfler af fåreuld, har formået at skabe endnu en komfortabel tøffel. Denne gang har den et sejere look end normalt. Shepherd Henrik Antique Grey er et par tøfler, der varmer dine fødder, og som er behagelige at bruge hele året.

Fåreuld og fåreskind


Disse tøfler er lavet udelukkende af fåreskind og -uld. Disse materialer har antibakterielle egenskaber, varmer og ser desuden flotte ud. De giver dig en blød og behagelig fornemmelse og er også nemme at passe og pleje. Hvis du leder efter komfortable tøfler, som du kan bruge derhjemme, er der ikke noget bedre valg end tøfler fra Shepherd.

Perfekte til vinteren


Når de kolde måneder melder deres ankomst, og gulvet begynder at blive koldt, er disse tøfler ideelle. Eftersom fåreuld også transporterer fugten effektivt, bliver Shepherd Henrik-modellen heller ikke for varm.

Pleje af tøfler


Indendørssko som disse bliver ikke slidt så hurtigt. Hvis du ønsker at rengøre eller opfriske tøflerne, kan du bruge lunkent vand og en klud eller alternativt en blød ruskindsbørste. Du kan også lufte dem. Eftersom uld er smudsafvisende, behøver du ikke gøre noget særligt for at holde disse tøfler rene og pæne.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

28522 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×