Shepherd
Shepherd
Hugo Asphalt
437 kr
  • Alle sko på lager!
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun, Grå

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Gummi, Syntetisk

Varemærke:

Varenummer:

48217-00

Shepherd Hugo AsphaltShepherd er et svensk firma der fremstiller tøj, sko og hjemmesko af fåreskind og uld. Deres produkter er kendte for at være komfortable og Shepherd Hugo Asphalt er ingen undtagelse. Denne skønne "smut-i" -hjemmesko er lavet til de nordiske vintre.

Fåreuld varmer og beskytterShepherd Hugo har en blød og behagelig indvendig foring af uld. Det er et materiale med mange gode egenskaber. Fåreuld er blandt andet antibakterielt, hvilket betyder at risikoen, for at hjemmeskoene begynder at lugte, er minimal. Desuden er materialet varmt og fugttransporterende.

En god start på dagenDu vil hurtigt forstå hvorfor så mange elsker deres hjemmesko fra Shepherd. Start hver morgen med at træde i disse komfortable hjemmesko, og du vil aldrig mere opleve kolde fødder. Disse hjemmesko er særligt værdsat i løbet af vinteren, når gulvene kan føles koldere end normalt.

Fåreuld behøver ikke plejes titBåde fåreuld og fåreskind er materialer, som du ikke behøver at pleje meget. Det er nok, at du lader dine hjemmesko luftes i fugtigt vejr. Man kan også bruge dampen fra varmt vand. Dampen trænger igennem materialet og fjerner eventuel snavs og lignende. Du kan også bruge en ruskindsbørste til at fjerne støv og snavs fra hjemmeskoenes overflade.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

31105 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×