Shepherd
Shepherd - Hugo Asphalt
Shepherd
Hugo Asphalt
487 kr
Størrelseguide
Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Shepherd Hugo Asphalt

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Grå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Syntetisk, Gummi

Varenummer:

48217-00

Shepherd Hugo AsphaltShepherd er et svensk firma der fremstiller tøj, sko og hjemmesko af fåreskind og uld. Deres produkter er kendte for at være komfortable og Shepherd Hugo Asphalt er ingen undtagelse. Denne skønne "smut-i" -hjemmesko er lavet til de nordiske vintre.

Fåreuld varmer og beskytterShepherd Hugo har en blød og behagelig indvendig foring af uld. Det er et materiale med mange gode egenskaber. Fåreuld er blandt andet antibakterielt, hvilket betyder at risikoen, for at hjemmeskoene begynder at lugte, er minimal. Desuden er materialet varmt og fugttransporterende.

En god start på dagenDu vil hurtigt forstå hvorfor så mange elsker deres hjemmesko fra Shepherd. Start hver morgen med at træde i disse komfortable hjemmesko, og du vil aldrig mere opleve kolde fødder. Disse hjemmesko er særligt værdsat i løbet af vinteren, når gulvene kan føles koldere end normalt.

Fåreuld behøver ikke plejes titBåde fåreuld og fåreskind er materialer, som du ikke behøver at pleje meget. Det er nok, at du lader dine hjemmesko luftes i fugtigt vejr. Man kan også bruge dampen fra varmt vand. Dampen trænger igennem materialet og fjerner eventuel snavs og lignende. Du kan også bruge en ruskindsbørste til at fjerne støv og snavs fra hjemmeskoenes overflade.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30813 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×