Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 00:03:33
Shepherd
Shepherd - Hugo Slipper Oiled Antique
Shepherd
Hugo Slipper Oiled Antique
487 kr
Størrelseguide
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Shepherd Hugo Slipper Oiled Antique

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Grå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Gummi

Varenummer:

24160-00

Slippers med gode egenskaberDe fleste ønsker varme og komfortable fødder, men de færreste ønsker at være svedige. Fåreuld er et smart materiale, der varmer dine fødder, uden at de bliver svedige. Hvorfor? Fåreuld er antibakteriel, åndbar og fugtabsorberende, hvilket holder dine fødder varme, uden at de bliver svedige.

Få glæde af fåreuldenShepherd Hugo er en stilfuld tøffel i slip-on design. Det betyder, at du kan tage hjemmeskoene på uden at bruge hænderne. Den olierede fårepels får tøfflen til at se klassisk og stilfuld ud, og indeni er der fluffy og varm uld. Brug hjemmeskoene hjemme eller på arbejde, men undgå at bruge Hugo Slipper udendørs.

Kvalitet, der holder år efter årShepherd Hugo er en tøffel, som du kan bruge år efter år, og som virkelig ikke har brug for nogen særlig vedligeholdelse. Du bør lufte skoene en gang imellem. Hvis du har fået pletter på, kan du vaske dine hjemmesko forsigtigt i en mild sæbeopløsning. Lad skoene tørre ved stuetemperatur.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

29907 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×