Shepherd
Shepherd
Hugo Toffel Antique Stone
497 kr
  • Alle sko på lager!
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Shepherd Hugo Toffel Antique Stone

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Gummi

Varenummer:

03180-00

Shepherd Hugo Toffel Antique Stone


Der er mange gode tøfler, men få er lige så attraktive og komfortable som disse fåreuldstøfler fra det svenske firma Shepherd. Dette er en klassisk "slip in" tøffel, der er perfekt til kolde gulve. Når det kommer til bekvemmelighed, så er der få hjemmesko, der kan sammenlignes med disse tøfler.

Fåreuld, ruskind og gummi


Shepherd er kendt for at være meget nøje med hvilke materialer, de bruger til produkterne. Disse tøfler er lavet af fåreuld og ruskind af topkvalitet. Virksomheden samarbejder kun med leverandører, der bruger blide metoder mod dyrene.

Start din dag med komfortable tøfler


Du vil hurtigt mærke komforten dine fødder får med hjælp af disse hjemmesko. Dette gælder især, når vinteren kommer og køler gulvet ned derhjemme. Det er ligegyldigt, hvad du har på sammen med disse, det stilfulde design passer til alt.

Fåreuld kræver minimal skopleje


Nogle af de bedste kvaliteter ved fåreuld og ruskind er, at disse materialer ikke har brug for meget pleje. Du kan nemt børste støv og snavs væk med en ruskindsbørste. Skulle du få en plet kan du bruge en fugtig klud og eventuelt lidt rengøringsmiddel for at fjerne pletten.
Vis mere.
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

28449 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×