Kavat
Kavat - Iggesund WP Blue
Kavat - Iggesund WP Blue
Kavat - Iggesund WP Blue
3D

Brugerbilleder

Kavat
Iggesund WP Blue
547 kr
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Anbefales til:

Vandtæt

Skotype:

Farv:

Blå

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Velcro

Varenummer:

60001-99

Kavat Iggesund WP BlueIggesund WP fra Kavat er den perfekte efterårsstøvle til børn. Den er vandtæt og
behagelig og kan anvendes både på legepladsen og til en tur i skoven. Modellen er let at tage af og på for små hænder, takket være en bred åbning og praktisk velcrolukning. Den indvendige membran og tapede sømme gør støvlen helt
vandtæt. En ny, letvægts EVA-sål tilbyder skøn fleksibilitet, samtidig med at den er robust og støddæmpende. Den lette sål har en underside i gummi, som giver et godt greb og holdbarhed. Støvlen har vatteret skaft og pløs, samt refleksdetaljer.

Kavat, en lang og stolt traditionRagnar Karlsson har arbejdet med skofremstilling siden 1926 og han var kendt for at bruge gode materialer og skabe veltilvirkede sko. I 70'erne overtog sønnen Bengt Karlsson familiefirmaet efter sin far og skabte sit eget mærke Kavat. Bengt fortsatte i sin fars fodspor og overtog faderens værdier om at skabe kvalitetssko i de bedste materialer. I 2008 blev Kavats produkter certificeret under EU’s Ecolabel og producerer sko og støvler, der er sunde for dit barn og gode ved miljøet.

De bedste materialerForet er af tekstil, som er åndbart og indersålen er udtagelig og støddæmpende. En stor del af skoen er fremstillet af genanvendt materiale med en bionedbrydelig membran, hvilket gør den til et bedre valg for miljøet. Som alle Kavats sko er den selvfølgelig fri for teflon, PTFE og andre fluorerede kulbrinter.

Plej dine støvlerIggesund WP-støvlen er let at rengøre, da den kan vaskes i maskinen ved 30o. Indersålen bør vaskes separat. Tørres ved stuetemperatur. Må ikke tørretumbles. Støvlerne bør imprægneres jævnligt.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

29135 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×