Shepherd
Shepherd - Jessica Antique/Grey
Shepherd
Jessica Antique/Grey
487 kr
Størrelseguide
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Shepherd Jessica Antique/Grey

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Grå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Læder

Varenummer:

06206-03

Shepherd Jessica Antique/Grey


Shepherd of Sweden er firmaet bag disse bløde og flotte tøfler. De arbejder kun med fåreskind og fåreuld, et materiale med mange gode egenskaber. Shepherd Jessica Antique Grey er et par dejlige tøfler med en stor krave af fåreuld. Disse hjemmesko er ikke kun bløde og utrolig behagelige at have på, de lader også fødderne beholde varmen uden at blive for varme.

Fåreuld og fåreskind


Disse materialer har mange gode egenskaber. Blandt andet er de smudsafvisende og modstandsdygtige over for bakterier. Den første ting du vil bemærke er dog ikke de fremragende antibakterielle egenskaber men i stedet den bløde og behagelige følelse, som tøflerne giver dig.

Gode at have derhjemme


Und dig en varmere og mere komfortabel hverdag med disse tøfler fra Shepherd. Det er let at forstå, hvorfor de er så populære, især når vinteren kommer, og gulvene bliver lidt koldere.

Plejeråd for tøfler


Fåreskind og fåreuld behøver du ikke pleje så meget. Det er nok, at du børster snavs og lignende væk, når det er nødvendigt, med en blød børste. Du kan også bruge lunkent vand og lidt sæbe til at fjerne pletter.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

29868 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×