Sköna Marie
Sköna Marie - Joline Black
Sköna Marie
Joline Black
387 kr
Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Sköna Marie Joline Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Syntetisk

Varenummer:

25214-00

Sköna Marie Joline Black


Hjemmesko fra Sköna Marie fremstilles af Pax Scandinavia AB, som også hører under New Wave Group. Pax har produceret sko og hjemmesko i Örebro i mange år og er kendt for at bruge materialer af høj kvalitet for at skabe komfortable produkter. Sköna Marie Joline Black er et par sorte hjemmesko til kvinder, der giver dig en behagelig og komfortabel pasform. Hjemmeskoene er ideelle til brug i hverdagen, både i hjemmet og på arbejdspladsen. De aflaster fødderne på en effektiv måde, og giver fodsengen god støtte. Hvis du står op eller går en masse, når du er hjemme eller på arbejde, vil disse sko hjælpe dig. Hjemmesko fra Sköna Marie er klassiske og har to remme. Remmene og den øverste del af hjemmeskoen er lavet af nubuck, et blødt læder der giver en flot og afdæmpet farve. Leder du efter et par sko du kan bruge i mange år og som giver dig daglig komfort, så er disse en god og prisbillig løsning.

Nubuck, Cambrelle, ruskind og EVA


Sköna Marie Joline har en overdel lavet af nubuck. Dette er et materiale der minder om ruskind og har samme bløde følelse. De giver dine hjemmesko et mat og stilfuldt look. Foringen af hjemmeskoene er lavet af Cambrelle. Det er et syntetisk materiale, der er holdbart og giver god ventilation. På den måde hjælper foret med at få fugten væk fra fødderne. Indlægssålen er lavet af ruskind og nubuck og giver en beroligende og god fornemmelse. Ydersålen er fremstillet af EVA, et syntetisk materiale der er stærkt og ofte bruges til hjemmesko, da det beskytter på en god måde.

Hjemmesko til hverdagen, som passer til alle


Du kan stort set bruge disse hjemmesko sammen med alt slags tøj. Den sorte farve og det stilfulde design betyder, at de let kan kombineres med både arbejdstøj og almindeligt tøj. Uanset om du er iført et par jeans eller et par casual sweatpants, vil du være i stand til at gå og stå komfortabelt.

Plej din hjemmesko, så plejer de dine fødder


Joline fra Sköna Marie er nemme at holde ved lige. Du kan fjerne overfladesnavs med en klud og varmt vand. Får du pletter på nubucklæderet er der særlige sæber og andre midler, du kan bruge for at rense hjemmeskoeme. Undgå at bruge Sköna Marie Joline udendørs. Du risikerer at slide ydersålen ned.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30833 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×