Viking
Viking
JOLLY NAVY
288 kr
(317 kr)
inkl. moms

Kundedata

Opfattet størrelse baseret på 16121 kunder

Lille

Normale

Stor

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Anbefales til:

Gummistøvel, Vandtæt

Skotype:

Farve:

Blå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

06924-01

Viking Jolly Navy


Viking er en norsk virksomhed, der har specialiseret sig i at udvikle rigtig gode gummistøvler, helt siden begyndelsen i 1920. De seje støvler er holdbare og blandt andet lavet af Gore-Tex, der lader fødderne ånde. På den måde undgår du at få overophedede og svedige fødder, hvilket er normalt med almindelige støvler.

Garanteret tørre og komfortable fødder


Disse sko er lavet af et kraftigt naturgummi. De er designet til børns fødder og har en forstærket tå. Looket er baseret på et retrodesign, men med et moderne twist. Indersålen kan tages ud og vaskes, hvis det bliver nødvendigt.

Til børn, der vil lege, når det regner


Ønsker du, at dit barn skal kunne lege, selv når det er vådt og glat udenfor, er disse støvler perfekte. De føles behagelige og kan sagtens kombineres med både almindelige bukser og regntøj. Med disse støvler vil børnene kunne løbe og lege, så længe de orker.

Pleje af naturgummi


Begynd med at rengøre og vaske sålen separat. Selve støvlen kan rengøres ved først at fjerne snavs og jord. Brug en fugtig klud og eventuelt lidt sæbe. Lad dem lufttørre ved stuetemperatur og undgå varmekilder, da det kan medføre, at gummiet revner.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

30680 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK