Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 11:13:10
Viking
Viking - JOLLY NAVY
Viking - JOLLY NAVY
Viking - JOLLY NAVY
3D
Viking
JOLLY NAVY
229 kr
(287 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Anbefales til:

Gummistøvel, Vandtæt

Skotype:

Farv:

Blå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

06924-01

Viking Jolly Navy


Viking er en norsk virksomhed, der har specialiseret sig i at udvikle rigtig gode gummistøvler, helt siden begyndelsen i 1920. De seje støvler er holdbare og blandt andet lavet af Gore-Tex, der lader fødderne ånde. På den måde undgår du at få overophedede og svedige fødder, hvilket er normalt med almindelige støvler.

Garanteret tørre og komfortable fødder


Disse sko er lavet af et kraftigt naturgummi. De er designet til børns fødder og har en forstærket tå. Looket er baseret på et retrodesign, men med et moderne twist. Indersålen kan tages ud og vaskes, hvis det bliver nødvendigt.

Til børn, der vil lege, når det regner


Ønsker du, at dit barn skal kunne lege, selv når det er vådt og glat udenfor, er disse støvler perfekte. De føles behagelige og kan sagtens kombineres med både almindelige bukser og regntøj. Med disse støvler vil børnene kunne løbe og lege, så længe de orker.

Pleje af naturgummi


Begynd med at rengøre og vaske sålen separat. Selve støvlen kan rengøres ved først at fjerne snavs og jord. Brug en fugtig klud og eventuelt lidt sæbe. Lad dem lufttørre ved stuetemperatur og undgå varmekilder, da det kan medføre, at gummiet revner.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

27578 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×