30.05.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Shepherd
Shepherd
Jon Black
269 kr
(317 kr)
inkl. moms
Få på lager

Kundedata

Shepherd opleves som normale i størrelsen ifølge 9765 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Uld

Indvendigt materiale:

Uld

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

48209-02

Shepherd Jon Black


Shepherd Jon Black er en vidunderlig hjemmesko i ægte fåreuld. Hjemmeskoen har et åbent slip-on design, som er praktisk, da du ikke skal bruge hænderne for at få hjemmeskoene på. Jon er helt sorte og har et meget stilfuldt og pænt udseende. Hold fødderne varme og komfortable hele året rundt med disse smukke hjemmesko!

Gode egenskaber i materialet


Når det kommer til hjemmesko, er der næppe nogle bedre materialer, de kan laves af, end fåreuld. Fåreulden er et spændende materiale, der har antibakterielle egenskaber såvel som lufttransportering og fugtabsorbering. Med andre ord varmer Jon dine fødder, men du får aldrig svedige fødder.

På arbejdet eller derhjemme


Jon Black er en stilfuld tøffel fra det populære mærke Shepherd fra Sverige. Hjemmeskoenes enkle og klassiske design gør det muligt for dig at bruge dem derhjemme, men også på arbejdet. Det er dejligt at kunne sparke de normale sko af på arbejdspladsen, og i stedet gå rundt i noget mere bekvemt.

Hjemmesko der passer sig selv


Fåreuld har næsten magiske egenskaber, det er der ingen tvivl om, men vidste du, at Jon hjemmesko ikke engang behøver nogen vedligeholdelse? Takket være uldens naturlige antibakterielle egenskaber forbliver hjemmeskoen pæne, uden at du plejer dem. Hvis det er nødvendigt kan du rense dine hjemmesko i en mild sæbeopløsning.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

Indlæg på andre sprog

A
Ann
Oversætte
S
Sture
Oversætte
I
Inga
Oversætte
Show more posts

28768 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK