Shepherd
Shepherd
Jon Marin
387 kr
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Shepherd Jon Marin

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Blå

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Uld

Sål:

Gummi

Varenummer:

48209-04

Shepherd Jon MarinEt par behagelige uldhjemmesko er et must! Shepherd of Sweden er en anerkendt virksomhed, når det handler om rigtige fåreuldsprodukter. Deres slippers bruges af både børn og voksne. Shepherd Jon Marin er en stilfuld tøffel, du kan bære hele året, og de kan nemt tages af og på takket være det smarte slip-on design.

Ægte fåreuldLæder og skind er almindelige materialer til sko og er fantastisk i mange aspekter. Med fåreuld er der endnu flere fordele. Det har åndbare, fugtabsorberende, termiske og antibakterielle egenskaber. Dine Shepherd-tøfler holder med garanti fødderne varme og komfortable hele året!

Forkæl dine fødderIntet er mere værdsat af dine fødder end et par smukke Jon Marin fra Shepherd of Sweden. Disse stilfulde hjemmesko i navy blå kan have på derhjemme eller endda på kontoret. De er stilrene og tiltrækker sig ikke større opmærksomhed.

Fåeuld plejer sig selvFordi uld har antibakterielle egenskaber, tage materialet sig mere eller mindre af sig selv. Hvis du får pletter på hjemmeskoene, kan du få brug for at vaske dem. Du kan bruge varmt vand og en mild sæbeopløsning til dette formål. Lad skoene tørre ved stuetemperatur. Undgå at placere dem i nærheden af et varmeapparat.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

28192 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×