Shepherd
Shepherd - Jon Marin
Shepherd - Jon Marin
Shepherd - Jon Marin
3D
Shepherd
Jon Marin
387 kr
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Blå

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Uld

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

48209-04

Shepherd Jon MarinEt par behagelige uldhjemmesko er et must! Shepherd of Sweden er en anerkendt virksomhed, når det handler om rigtige fåreuldsprodukter. Deres slippers bruges af både børn og voksne. Shepherd Jon Marin er en stilfuld tøffel, du kan bære hele året, og de kan nemt tages af og på takket være det smarte slip-on design.

Ægte fåreuldLæder og skind er almindelige materialer til sko og er fantastisk i mange aspekter. Med fåreuld er der endnu flere fordele. Det har åndbare, fugtabsorberende, termiske og antibakterielle egenskaber. Dine Shepherd-tøfler holder med garanti fødderne varme og komfortable hele året!

Forkæl dine fødderIntet er mere værdsat af dine fødder end et par smukke Jon Marin fra Shepherd of Sweden. Disse stilfulde hjemmesko i navy blå kan have på derhjemme eller endda på kontoret. De er stilrene og tiltrækker sig ikke større opmærksomhed.

Fåeuld plejer sig selvFordi uld har antibakterielle egenskaber, tage materialet sig mere eller mindre af sig selv. Hvis du får pletter på hjemmeskoene, kan du få brug for at vaske dem. Du kan bruge varmt vand og en mild sæbeopløsning til dette formål. Lad skoene tørre ved stuetemperatur. Undgå at placere dem i nærheden af et varmeapparat.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
M
Michael Bengtsson

Har købt et par forleden, men betalte kun kr 309, dem sender jeg nu retur, da for små, går ud fra jeg kan købe str 44 til samme pris og IKKE kr 387?

 · Svar · 
J
Johanna , Footway

Hej Michael,

Du får gärna kontakta vår kundservice så hjelper dom gärna dig :slight_smile:

 · Svar · 

29135 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×