UGG
UGG
K Classic Mini Black
1 197 kr
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Syntetisk

Varemærke:

Varenummer:

52726-00

UGG Australia K Classic Mini Black


De komfortable fåreuldsstøvler fra UGG Australia slog stort i gennem, da de blev lanceret for mange år siden. Siden da har virksomheden produceret mange variationer af den populære model. Denne sko er en af disse variationer. Modellen har et kortere skaft, men er lige så blød og behagelig som den originale.

Varme og komfortable materialer


Fåreuldsskoene fra UGG er naturligvis lavet af uld, men også af fåreskind og blød gummi. Skindet er en ruskind, der er kendt for sin evne til at beskytte mod vind og kulde. Sålen er komfortabel og fremstillet af EVA gummi. Det betyder, at skoene ikke vejer så meget men samtidigt giver komfort. Foringen inde i skoene er nok det bedste. Det er foret, der gør, at skoene føles bekvemme og lækre at bruge hele dagen lang.

Sort kan matches med alt


Disse sko har et anderledes udseende, som mange har forsøgt at efterligne. Ingen har dog gjort det ligeså godt som UGG. Skoene er ideelle til stramme jeans og bukser. Mange vælger ofte at bruge leggings og en nederdel til skoene. Ligegyldigt hvilket tøj, du vælger, er du garanteret at have godt varme fødder, når du bruger skoene.

Skopleje


Det er primært overfladen af skoene, der skal plejes. Brug skoplejeprodukter, der er specialudviklet til ruskind, for at få de bedste resultater. Man kan også imprægnere skoene for at få en god beskyttelse mod snavs og regn.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30800 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×