Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 04:25:23
UGG Australia
UGG Australia - K Classic Mini Black
UGG Australia
K Classic Mini Black
1 197 kr
Størrelseguide
Finds på lager til omgående levering!
Prisgaranti!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

UGG Australia K Classic Mini Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Syntetisk

Varenummer:

52726-00

UGG Australia K Classic Mini Black


De komfortable fåreuldsstøvler fra UGG Australia slog stort i gennem, da de blev lanceret for mange år siden. Siden da har virksomheden produceret mange variationer af den populære model. Denne sko er en af disse variationer. Modellen har et kortere skaft, men er lige så blød og behagelig som den originale.

Varme og komfortable materialer


Fåreuldsskoene fra UGG er naturligvis lavet af uld, men også af fåreskind og blød gummi. Skindet er en ruskind, der er kendt for sin evne til at beskytte mod vind og kulde. Sålen er komfortabel og fremstillet af EVA gummi. Det betyder, at skoene ikke vejer så meget men samtidigt giver komfort. Foringen inde i skoene er nok det bedste. Det er foret, der gør, at skoene føles bekvemme og lækre at bruge hele dagen lang.

Sort kan matches med alt


Disse sko har et anderledes udseende, som mange har forsøgt at efterligne. Ingen har dog gjort det ligeså godt som UGG. Skoene er ideelle til stramme jeans og bukser. Mange vælger ofte at bruge leggings og en nederdel til skoene. Ligegyldigt hvilket tøj, du vælger, er du garanteret at have godt varme fødder, når du bruger skoene.

Skopleje


Det er primært overfladen af skoene, der skal plejes. Brug skoplejeprodukter, der er specialudviklet til ruskind, for at få de bedste resultater. Man kan også imprægnere skoene for at få en god beskyttelse mod snavs og regn.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30892 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×