Crocs
Crocs
Kids Classic Black
133 kr
(167 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farve:

Grå

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Syntetisk

Indvendigt materiale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Varemærke:

Varenummer:

07735-00

Crocs Kids Classic Black


Der er formentlig ikke mange, som ikke kender Crocs. De har i de seneste år gået deres sejrsgang gennem landet og er nu udbredt som både hjemmesko, badetøfler og havesko. Disse sko i sort er perfekte til børn, der har brug tøfler til skolen eller børnehaven.

Stødabsorberende materialer


De klassiske Crocs har mange anvendelsesmuligheder, som for eksempel sandaler, hjemmesko og træsko, og de er lavet af materialet Croslite. Det er meget blød og behageligt, og det giver en behagelig støddæmpning og et godt bounce.

Perfekte som indesko


Disse Crocs til børn er perfeke at have i skolen eller børnehaven, som smukke indesko, som børn kan løbe rundt i uden at få beskidte fødder. De skønne ventilationskanaler sikrer, at fødderne har en stabil temperatur. Naturligvis fungerer Crocs lige så godt som udesko. De er nemme at tage på fødderne på de varme sommerdage, når der er kapløb om at komme ud.

Enkel rengøring


Tøfler fra Crocs er nemme at rengøre - de kan blot skylles i vand. Det holdbare Croslitemateriale tørrer hurtigt og er let at holde rent. Tør altid sko ved stuetemperatur eller med et håndklæde. Sæt aldrig dine sko på en radiator eller lignende, da der er risiko for, at det ødelægger materialerne.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

30503 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK