Superfit
Superfit
Korkis Black
243 kr
(287 kr)
inkl. moms

Kundedata

Superfit opleves som normale i størrelsen ifølge 9982 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Brun

Ydermateriale:

Syntetisk

Indvendigt materiale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

60068-40

Superfit Korkis BlackEn klassisk lysebrun og sort sandal til børn, der passer perfekt til de varme dage på sommeren eller som indendørs sko. Denne stilrigtige og funktionelle sandal, giver fantastisk komfort til de små fødder. Designet passer til både drenge og piger.

Sko fra SuperfitSuperfit er en østrigsk skomager med mere end 130 års erfaring indenfor fremstilling af børnesko. Deres vision er at skabe sko der passer bedst muligt på de små fødder og deres succes er resulteret i at deres sko bliver solgt i mere end 45 lande.

En sund kork sandalSuperfit Korkis Black er lavet af syntetisk læder og kork. Kork såler er utrolig sunde at gå på og er blevet særdeles moderne i løbet af de sidste par år. Sandalerne har spænder som gør det muligt at løsne og stramme dem efter behov. Hvis du leder efter en sund sandal i god kvalitet til dine børn, kan denne sandal være noget for dig.

Sådan holder du dine sandaler rene


Denne type sandaler er meget enkle at holde rene og pæne. Bare tør under sålen i ny og næ med en fugtig klud. Hvis de bliver brugt som indendørs sko, skal der ikke meget til for at holde dem rene.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

28628 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK