Shepherd
Shepherd - Krister Asphalt
Shepherd - Krister Asphalt
Shepherd - Krister Asphalt
3D
Shepherd
Krister Asphalt
497 kr
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Blå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

24281-00

Shepherd Krister AsphaltAt stikke sine fødder ned i et par Shepherd Krister Asphalt er en fryd for sjælen! Den utroligt lækre og bløde uld omfavne dine fødder og holder dem varme. Shepherd Krister Asphalt er en klassisk hjemmesko fra den populære virksomhed Shepherd of Sweden, og kun de bedste materialer er blevet anvendt.

Ruskind og fåreuldKrister er en tøffel er lavet af ruskind. Den glatte og fløjlsagtige overflade giver hjemmeskoene et smukt og stilfuldt design. Hjemmeskoenes inderside er lavet af fåreuld, et utroligt materiale som har masser af smarte funktioner. Fordi uld er luftabsorberende, vil du aldrig få svedige fødder i et par uldhjemmesko.

Klæd dig komfortabeltAlle bør have et par Shepherd Krister Asphalt derhjemme. Disse bløde og varme hjemmesko er meget behagelige at gå rundt i. Mange tager også et par med på arbejde for at slippe for at gå rundt i udendørssko hele dagen.

Holdbar kvalitetEn stor fordel ved hjemmesko af fåreuld fra Shepherd af Sweden er, at du slipper for vedligeholdelse. Selvom du kan imprægnere ruskindssko, er det ikke nødvendigt med disse, fordi du kun bruger dem indendørs. Med tiden kan du vaske hjemmeskoene af med en mild sæbeopløsning, hvis det skulle blive nødvendigt.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28516 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×