Superga
Superga
Lady 2790-Cotw Linea and Down 901 white
517 kr
(647 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farve:

Hvid

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

4 cm

Skafthøjde :

6 cm

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

07937-00

Superga Lady 2790-Cotw Linea and Down 901 WhiteDet italienske mærke Superga har mange attraktive og stilfulde sportssko i forskellige farver. Denne særlige skomodel har det karakteristiske pæne hvide udseende men med et twist - en stor plateausål. Med denne sål bliver du lidt højere, samtidig med at de er behagelige nat gå med.

Sko lavet af canvasSuperga har brugt canvas, da de lavede disse sko. Det er et stof, der er holdbart og som også giver skoene et stilfuldt look. Stoffet lader dine fødder ånde, hvilket betyder, at de er egnede til den danske sommer. Siden starten i 1911 har Superga lavet trendy sportssko. Med denne skomodel viser firmaet, at de stadig kan lave flotte sko.

Hvidt og elegantDisse hvide sko passer dig, der kan lide sko med såler, der er lidt højere end normalt. Den rene hvide farve gør, at skoene passer til mange forskellige stilarter. Brug dem for eksempel med sommerlige kjoler eller stilfulde farverige nederdele.

Sund fornuft er den bedste beskyttelseDisse hvide canvassko beskyttes bedst ved at være proaktiv. Undgå helt enkelt at bruge skoene, hvis vejret er dårligt. Skulle skoene stadig blive snavsede, anbefaler vi, at du renser dem med et viskestykke og lunket vand. Du kan også bruge lidt opvaskemiddel for at fjerne pletter.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

Indlæg på andre sprog

V
Vera
Oversætte
M
Marthe

Jeg bruker 38 i alle sko, men har 37 i superga! De passer perfekt👌🏻

Oversætte
1
N
Nea
Oversætte
K
Kari
Oversætte
Show more posts

30505 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK