Alle sko på lager

BESTILLING

FIND RUNDT I SKOJUNGLEN

Når der er så mange forskellige modeller kan det en gang imellem være svært at vælge. Ikke blot fordi der er så meget fint at vælge imellem, men også fordi man nogle gange ikke kan se træet for bare skov. (Er det ikke sådan man siger?) ;-) Her får du lidt tips der forhåbentligt gør det hele lidt mere overskueligt!

Brug søgefeltet

Hver nat gennemsøger Footways husrobot hele hjemmesiden, alle produkttekster og beskrivelser. Robotten lagrer en hel masse søgeord, som man så kan bruge for at finde rundt i skojunglen. I søgefeltet kan du søge på alt fra ”tennissko” til ”bryllupssko”. Prøv! :-)

 

PS: Husk at alle søgemaskiner (inkl. Footways) misser ting en gang imellem. Kan du ikke finde det du søger efter, er det ikke ensbetydende med at skoene ikke findes. Det betyder oftest at vores robot, bliver nødt til at stramme op. Måske kan vores filtreringssystem hjælpe i stedet? :-)

Gør udvalget mindre med hjælp vores lilla menuer – filtrere

Ved at folde en af menuerne ud og fortage et valg, ændres udvalget af sko på hylderne.  Hvis du f.eks. vælger et eller to specifikke varemærker vil du kun kunne se sko fra det eller disse. Det samme gør sig selvfølgelig gældende for skotype, farver, titel og størrelse. Når du vælger farver, bestemmer den farve du vælger, at skoen skal indeholde den bestemte farve. Dette betyder altså ikke, at skoen udelukkende er blå, hvis du f.eks. har valgt blå i menuen.

 

KAN. IKKE. TRÆKKE. VEJRET – ALT. FOR. MANGE. VALG – Jeg behøver hjælp!

Tag det helt roligt. Træk vejret helt ned i maven. :-) Det er jo meningen at det skal være sjovt at købe sko! Og vi synes ikke, der er noget, der er sjovere end hvis du ringer eller sender os en e-mail. Fordi så kan vi hjælpe dig!  Vi lover at yde vores allerbedste for at finde nogle flotte, komfortable, svedige, praktiske eller billige sko til dig, det kommer selvfølgelig helt an på, hvad du er ude efter. Kontakt os!

os@footway.dk

×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
Mine favroitter
  • Her gemmes alle dine favorit-sko!
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×